Takó Csilla

Metafizikai Speciális Terapeuta-Tanácsadó

  

Spirituális- és Életviteli tanácsadás

 A STRESSZMENTES, BOLDOG ÉLETÉRT

pozitív gondolkodás, önismeret, önfejlesztési és életvezetési tanácsok, szelíd hatású harmonizálások, hangrezgésterápia

Az emberek többsége akkor keres egyéb megoldási módszert a problémáira, amikor a hagyományos irányok nem adnak kielégítő megoldásokat. Célom, hogy munkám során minél komplexebb segítséget tudjak nyújtani klienseim számára, ezért igyekszem az általam tanult módszereket (spirituális- és életviteli tanácsadás, sorselemzés, asztrológia, numerológia, jóga, meditáció, csakra - harmonizálás, szín- és fényterápia, hangrezgésterápia, narayana, önismereti- és személyiségfejlesztő technikák,  stb.) és természetesen saját tapasztalataimat is beépíteni egy-egy foglalkozásba.

Ezek a holisztikus szemléletű módszerek segítenek visszaállítani a TEST-LÉLEK-SZELLEM harmóniáját. Amikor ez a három terület összhangban működik, akkor az ember egységben van Önmagával, ami hat a külvilágára, kisebb és tágabb környezetére, kihat a kapcsolódásaira, az élete minőségére is, egyben öngyógyító folyamatokat generálhat.

Minden holisztikus személyiségfejlesztő módszer, szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozzák meg. Az általam használt módszerek nem csak az önbizalom, az öngyógyítási folyamatok, önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adják a kliens kezébe, hanem feloldják a generációkon átívelő reakciómintázatokat, gátló szokásokat, tudattalanban futó programokat is.

Feladatom, hogy segítsem az embereket abban a folyamatban, hogy egyensúlyba tudják hozni önmagukat azért, hogy kiegyensúlyozott, teljes, egészséges, vagyis harmonikus életet élhessenek.

Szeretném kiemelni: az asztrológia és asztronómia világába Paksi Zoltán tanárom vezetett be,akinek örökké hálás leszek sokrétű, lelkesítő  és embert nevelő tudásának átadásáért.  Segítségével megérthetjük és feloldhatjuk azokat a visszatérő élethelyzeteket, amelyeket hatalmas stresszként, érzelmi drámaként éltünk meg, amik biológiai konfliktust okozva betegséget, elváltozást hoztak létre a fizikai testben. (Ezeket az orvosgyógyászat kompetenciája diagnosztizálni, míg mindenki, elsődlegesen önmaga "főnöke" a testi-lelki áthatások tekintetében.)

A Metafizikai Akadémián tanultak közül megemlítenék néhányat a teljesség igénye nélkül:

 • Tantológia
 • Metafizika
 • Extraszenzorika
 • Energialenyomatok vizsgálata
 • Extraszensz képességek kifejlesztése
 • Pszichoszomatikai alapok
 • Betegségek szimbolikája
 • Önismeret
 • Spirituális prevenvciós eljárások- és lelki gyakorlatok
 • Emberi játszmák taktikái
 • Kommunikáció és testbeszéd
 • Reinkarnáció, ok- okozat, karma elemzése
 • Narayana 
 • Meditációs, relaxációs technikák

Test - Lélek - Szellem Harmóniája = Egészség ૐ

Érdemes felkeresnie, ha a következő felsorolás bármelyikében érintett és kész a  változásra:

o   negatív önkép, ezzel azonos érzelmek

o   párkapcsolati nehézségek

o   sikertelenségek

o   sérelmek rögzülése, konfliktuoks kezelése;

o   energetikai blokkok oldása, a test öngyógyító folyamatainak megismerése

o   önismeret-, önbizalomhiány

o   önmegvalósítás, személyiségfejlesztés, pozitív énkép kialakítása, kreatív energiák  felszabadítása;

o   tudatos élet, spirituális fejlődés, pozitív szemléletváltás;

o   test-lélek-szellem harmóniájának megtalálása

A kérdés mindig az, hogy valóban szeretne-e változtatni a jelenlegi helyzetén, és ezért tenni is kész? Ha igen, akkor várom szeretettel!