Sass Petra Orsolya

Life-coach

“Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban!” /Mahatma Gandhi/

Kedves Érdeklődő!

Hiszek abban, hogy az egész élet folyamatos tanulás és mindenkitől tudunk tanulni valamit, ami a fejlődésünket szolgálja.
Hiszek a részletekben is, úgy gondolom, mindennek az ereje és szépsége a részleteiben rejlik. Gyermekkorom óta nagyon érzékeny vagyok az emberek érzelmeire, a bennük lejátszódó folyamatokra, lételemem mások segítése, támogatása, az értő figyelem fenntartása és a biztonságos környezet megteremtése.
Hiszek abban is, hogy saját változásunk által, a környezetünkre is hatunk, tehát általunk, az is változik, így egymás tükrei is vagyunk egymás fejlődésében.
Építészmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, utam  azonban a life coachinghoz is elvezetett. 
Az építészet is mindig az emberek számára tervez, így tervezői munkámban is az egyént helyezem a középpontba, emellett kreativitásomat is kifejezhetem az általam tervezett épületekben.

A segítő szakma felé való orientálódásom még az egyetem alatt kezdődött, amikor tanítani kezdtem, így jöttem rá arra, hogy milyen sokat számít az értő figyelem és a tananyag egyénre szabása, esetenként akár egymástól eltérő módokon is.
Képes vagyok optimálisan ráhangolódni az emberekre és örömmel, nagy kreativitással keresem a különböző egyénekhez vezető, már egyéni, személyes utat, amellyel őt segíteni tudom.
Ezt alkalmazom a life coaching során is, hiszek abban, hogy mindenkihez másmilyen út vezet, mindenkit máshogy tudunk a céljai felé segíteni.
Egyelőre gyakorló coach-ként, kedvezményes áron tartom bevezető üléseimet a Napszikra stúdióban, egy előre egyeztett időpontban.

Motiváltan, szenvedéllyel, nyitottan és lelkesen tapasztalok, hogy empírikus tudásommal jövőbeli klienseim problémáit, ezáltal is mind hatékonyabban segíthessem minél élhetőbb irányba rendezni.
Szakmai bemutatkozás: 
Elérhetőségek:

- e-mail: sasspetra@gmail.com
- telefon: 0630 7494574

tovább a LIFE-COACHING részletes leíráshoz...