Kovács Gábor

Tanácsadó szakpszichológus (Pár- és családi tanácsadó)

Erőszakmentes kommunikáció társtréner

Kedves Érdeklődő!
 
A Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem pszichológusként, később az ELTE-n pedig pár- és családi tanácsadó szakpszichológussá váltam. Már egyetem alatt megismerkedtem az Erőszakmentes kommunikációval, amelyet két évig tanultam. Az erőszakmentesség, mint szemléletmód gyökeresen átalakította a világról, az ember működéséről és a kapcsolatok természetéről való gondolkodásomat. Ezt a kommunikációs nyelvet azóta is rendszeresen alkalmazom munkám során és a magánéletemben is. Fő tanácsadói szemléletemnek ezt tekintem.
Jelenleg egy pedagógiai szakszolgálatban és egy családsegítő szolgálatnál is dolgozok, gyermekek és serdülők egyéni terápiájával, egyéni- és szülőkonzultációval, pár- és családi tanácsadással foglalkozom.
 
Várom azok jelentkezését:
- akik valamilyen magánéleti, párkapcsolati, családi vagy munkahelyi nehézséggel állnak szemben, és úgy érzik, ezzel egyedül nem tudnak megbirkózni.
- akik valamilyen nehéz döntés előtt állnak, és szeretnének tisztánlátást a döntés meghozatala során.
- akik szeretnék megérteni lelkük, érzelmeik működését, vagy társas kapcsolati működésük mozgatórugóit. A probléma különböző aspektusait megvilágítva segítek a megismerésben és a továbblépésben a hozzám fordulóknak.
 

- további részletek és elérhetőség a fenti "Pár- és családi tanácsadás" foglalkozás linken találhatók.