Jakab Szilvia

Life and business coach / Életvezetési tanácsadó / Okleveles masszőr

Andragógus

Üdvözlöm a Látogatót!

Kora gyermekkorom óta vonzott a fejlődés, önfejlesztés lehetősége, hogy mit és miként lehet kihozni magamból, másokból. Sokat tanultam azóta ezen a területen, rengeteg könyvet elolvastam és képzéseken vettem részt az elmúlt 20 év során, hiszen ez a vágy éltetett mindig, hogy segíthessek embertársaimnak.
Tapasztalataim alapján - mivel társas lények vagyunk - , szükségünk van arra, hogy valaki, valamilyen formában mellettünk álljon, segítsen megoldást keresni a felmerülő gondjainkra. "Együtt könnyebb" tartja a mondás, ebben segít a bizalommal teli, oldott légkör, a jó hangulat, amit megteremt egy tanácsadó, amit a fejlődés érdekében, mentorálással egészít ki. Erősségem a krízishelyzetek oldása, tanácsadás a mindennapi helyzetek megoldására. Tapasztalatból tudom, hogy egy külső személy mindig tárgyilagosabban képes nézni az adott problémát, akinek közreműködésével könnyebb megoldást találni.

A felnőttek képzésével, továbbképzésével, karriertervezéssel kapcsolatos tanulmányokat folytattam a Zsigmond Király Főiskolán, ahol ANDRAGÓGIA szakirányon szereztem meg diplomámat 2006-ban. Munkahelyemen sok álláskeresővel, illetve olyan kollegával találkoztam, akinek karrier típusú, illetve álláskeresési problémái, voltak,  munkám ezáltal kiszélesedett karrier tanácsadási tevékenységgel.

2013-ban oklevelet szereztem, mint masszőr, mert nagyon érdekel a test-lélek egyensúlya, a jó közérzet megteremtése. Holisztikus szemlélettel végzem a munkámat, hiszen a masszázs, egy energetikai kezelés is egyben.
Blokkokat old fel, relaxál és felfrissít. Minden kezelés egyedi, személyre szabott, hogy a vendégnek a legjobb élményben lehessen része. Arra törekszem, hogy a kezelés végén a vendégem felszabadultan, energiával telten tudja mindennapi életét folytatni. Ebben a személyes beszélgetés, az életmódbeli tanácsadás is segít. Ezért is végeztem el egy életvezetési tanfolyamot 2015-ben.

Jó eredményeket értem el munkám során, ezért elvégeztem a Life and Business coach képzést, hogy minél magasabb fokon láthassam el a munkám.

Tanulmányaimból és tapasztalataimból egy tréningszerű képzést dolgoztam ki, amely dióhéjban:
- „Masszázsalapok tanítása mindenkinek”
- „Élet Iskolája” című tréningsorozat
- „Életmód változtatással, 90 napos alakformáló program”.

(A későbbiekben a hírlevelekben lehet erről olvasni.)

Aki pedig csak egy kényeztető masszázst szeretne kapni, annak is remek kikapcsolódást nyújt a masszázs.

VÁROK MINDENKIT SZERETETTEL!

Szakmai bemutatkozás: 

A szakember elérhetőségei:

+36 30 / 559-2737

jakabszi@gmail.com