Dr. Kovács Imola

Asztrológiai elemző

(karma-, életóra- és egészségügyi asztrológia) 

"Amit mindenkinek meg kellene tanulnia:
Szeretet. Nevetés. Még több nevetés.
Figyelni és tanulni.
Kérni és megköszönni.
Saját véleményt alkotni.
Mások véleményét tiszteletben tartani.
Őszinteség. Hogy Barát legyen.
Hogy önmaga legyen. " (Howard Roughan)

 Kedves Érdeklődő!

A családi hagyományt követve, 2000-ben a Budapesti Orvostudományi Egyetemen gyógyszerész diplomát szereztem. Sok beteggel találkozva és beszélgetve elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy milyen egyéb módon tudnék segíteni az embereknek a hagyományos gyógyszeres terápián túl.

Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem elég a fizikai tüneteket enyhíteni, hanem az embert test-lélek-szellem egységeként kell kezelni.

Sokáig keresgéltem az ún. alternatív módszerek között. A kineziológiában találtam meg elsődlegesen ezt a szemléletmódot, de tanultam homeopátiát, asztrológiátdiapozitív stresszoldást és még sok egyéb módszert.
Az asztrológiai ágak közül karma-, életóra- és egészségügyi asztrológiával foglalkozom.
A horoszkópelemzésre úgy tekintek, mint önismereti eszközre, ami képes feltárni erősségeink, gyenge pontjaink, lehetőségeink és különböző célok eléréséhez megfelelő időminőséget.
"A nem értelmezett horoszkóp olyan, mint egy át nem vett küldemény", ami fontos információkat, kulcsokat tartalmazhat fejlődésünk segítésére.

Minden nap örömmel tölt el, amikor láthatom, hogy emberek megszabadulnak érzelmi terheiktől, ismét önmagukra találnak, képessé válnak új, szabad választásokat hozni és fejlődni életük olyan területein, ahol korábban ennek esélyét sem látták!