"BELÁTÁSOK a KILÁTÁSOKBA"

Kedves Hírlevélolvasó!
Minden h
onfitársunknak mély lelki élményekkel teli, méltóságteljes nemzeti ünnepet kívánunk, határon innen és túl... Tovább ültetve ezt az "élő kokárdát" emlékezve mindazokra, akik bölcs hittel, bátorsággal, erővel és tudással, tevőlegesen is a mindenkori magyarság értékeit és érdekeit igyekeztek óvni, menteni. Ezáltal a mi, mai jelenünket is próbálták élhetőbbé tenni, amiért köszönet nekik az ünnepen, hittel-lélekkel...

***

KIEMELT HÍRÜNK:

"
BELÁTÁSOK a KILÁTÁSOKBA..." mottóval,
ISMÉT NYÍLT HÉTVÉG
ÉRE invitáljuk az érdeklődőket, stílusosan, a megújulások időszakának nyitányaként is, a tavaszi NAPfordulót követően, MÁRCIUS 26-27-én. (A program kerete azonos a januári, 4 órás blokkos rendszerrel, de más téma-összeállításban és új módszerekkel is találkozhatnak a látogatók, a két napon, összesen 14 szakember konzultációja révén.)

AKTUÁLIS HÍREINK:

CSALÁDÁLLÍTÁS

Azt állítjuk, hogy beállítjuk..- igen, ezt az elemet is, mivel többen jelezték felénk, hogy alkalmanként CSALÁDÁLLÍTÁS programokat is szívesen látnának a Napszikrában, így örömmel adjuk hírül: már március 18-án, majd április 03-án is mód nyílik erre, Boldog Dániel, ezt követően Sas Viktória foglalkozásain. Akik bizalmasabb módon szeretnének inkább rálátni életükre, azok számára, mindkét terapeuta, külön is, egyéni foglalkozásokat is tart.


AURAFOTÓ- AURAELEMZÉS hétvégi program, akár családoknak is..

Ön látta már saját energiakörét? És családtagjaiét?
Bozsó Zsuzsanna AURAELEMZÉSSEL, igény szerint energetikai kezeléssel egybekötött, AURAFOTÓ programot szervez havi 1-2 alkalommal, hétvégeken pár órában (várhatóan már április elején). A foglalkozás ugyan csoport-blokként szerveződik az órabeosztások miatt, de EGYÉNI ill. CSALÁDI módon és időpontokban zajlik, tehát zárt formában, bizalmasan, külső szemlélőktől mentesen. (...- és egy kis érdekesség: a Napszikra néhány terapeutájának aurafotója is megtekinthető a honlapon, de hogy melyik színburok milyenjellegeket képvisel leginkább, az az ismertetőből derül ki... )


PÁRAN- PÁRBAN...
/ Loboghatna, de néha csak pislákol?

...kérdezi Dr Kellner Pál csoportvezető, aki egy érdekes és változatos, összesen 3-4 felnőtt pár, együttes jelenlétére invitálja azokat, akik párban élnek, de akik úgy vélik, érzik, lényeges kapcsolatukra ráférne időnként egy különleges generál, pl. egy párkapcsolatfejlesztő-tréningen. Mert valljuk be, így együtt, páran-párban, ritkán van módunk egymást és önmagunkat védett keretek között úgy átvilágítani, hogy senki se égesse meg magát...- kivéve, ha épp azt szeretné  - de majd erre is fény derül...További híreink..

Újabb és meglévő csoportos foglalkozásaink listáját, ezután is havi bontásban tekintheti meg a látogató honlapunkon, egyben itt találhatók szakemberink cikkei, kiemelt AKTUALITÁSAINK között NAPról NAPra, ahogy az élet "forog"...

Várjuk tehát egyben, az alábbi programokra is:

* SZEMJÓGA tréning felnőtteknek
/INDUL: 2011.március 20.* (vasárnap)
* TAROT tanfolyam
(Crowley szimbólumokkal) / INDUL:  2011.március 28.* (hétfő)
* KOMPLEX Önismeret / színházi
és kreatív elemekkel/INDUL: 2011.április 02.*(szomb.)
* PSZICHO vagy EZO? IS!
- Integrál Életműhely kurzus /INDUL: 2011.április 05.* (kedd)
* ÖNISMERETI ASZTROLÓGIA /
egynapos tréning / INDUL: 2011.április 10.*  (vasárnap)
* ÖNBECSÜLÉS- női csoport /
12 hetes kurzus / INDUL: 2011. április 26.* (kedd)
* TAROT-DRÁMA hétvégi műhely
/ INDUL: 2011.május 14-15.* (szomb./vas.)

***

Amennyiben valaki az egyéni foglalkozásokat és terápiákat részesíti előnyben, aktuálisan és folyamatosan is várja az érdeklődőket, többek között pl.:

ADDIKTOLÓGIAI konzultáns
ALLERGIA-oldó terapeuta
ASZTROLÓGUS tanácsadó, kapcsolatelemző
BACH-VIRÁGterápia tanácsadó
ÉLETvezetési / ÜZLETI COACH
GYERMEK-lélektani konzulens

INTEGRÁL-tanácsadó
IMAGINÁCIÓS szimbólumelemző
SZÁMÍTÓGÉPJÁTÉKOSOK terapeutája
SZÍNTERAPEUTA / STÍLUSTANÁCSADÓ
SPIRITUÁLIS választerapeuta
STRESSZOLDÓ terapeuta
Szakmai SZUPERVIZOR

TAROT-szimbólumelemző
TESTI TÜNET-szimbólumelemző
TRANSZPERSZONÁLIS terapeuta

Szakembereink további tevékenységi köreit, megtekintheti honlapunk témánként felsorolt összesítőjében is.

Továbbra is várunk mindenkit FB közösségi oldalunkon, aktuális ÉLmények kommentjeivel, minden éltető kisugárzás reményében -
„…nap – mint NAP”

(Köszönjük figyelmét, miként azt is, ha hírlevelünket továbbítja olyan ismerősei felé is, akik számára a lelki, családi, életvezetési témák aktualitásai, szintén érdeklődésre tarthatnak számot.)