A FA ALÁ AJÁNLJUK...

Kedves Hírlevél-olvasó!

Az Ünnepek közeledtével, idén is szeretnénk pár alkalmi- és különleges, merőben személyes, kedvezményes ajándékötletet adni mindazoknak, akik még gondban vannak azzal, mivel is lepjék meg szeretteiket.
Az alábbi, három ÜNNEPI AJÁNDÉKKÁRTYA minden korosztály számára egyaránt örömteli figyelmesség lehet, legyen az illető fiatal vagy idős, férfi vagy nő, hiszen bármely felnőtt számára kellemes- és maradandó élményt nyújthat egy kényeztető masszázs, egy stílusharmonizáló alkalom, vagy akár egy támogató, életvezetési coaching.


De lássuk a három ajándékötletet sorban:

FIZIKAI ALAPÚ, TESTI FELFRISSÜLÉST KÍNÁLNAK az alkalmi MASSZÁZSUTALVÁNYOK- és BÉRLETEK, jelenleg 5 különféle jellegben és árban, többféle kezelési változatban aszerint, hogy kinek, melyik mód vagy párosítás lehet a legoptimálisabb.
A merőben összetett hatású masszázs-élmények némi életvezetési konzultációval egészülnek ki, lévén JAKAB SZILVIA masszőr egyben life-coach is, aki a fizikai érintéseken túl, a lelki-szellemi terület oldó, energetizáló vagy éppen megnyugtató hatásairól is gondoskodik egy-egy kezelés alkalmával.
Tovább a részletekhez…

FIZIKAI- és LELKI, egyben TUDATOSÍTÓ töltést is rejtenek a különféle MEGJELENÉSI, FELLÉPÉSI vagy KOMMUNIKÁCIÓS területekre koncentráló STÍLUSHARMONIZÁLÓ modulok, amelyekből most 4 különféle jelleget kínálunk kedvezményesen. Az önismereti rétegeket is érintő, az alany külső-belső személyiségének adottságait egyedi módon dúsító témamodulok szabadon felfűzhetők egymásra, illetve a megajándékozott igénye szerint, az általa megjelölt problématerületre koncentráltan is igényelhetők PÁPAI ILDIKÓ önismereti stílustréner, színtanácsadó testet-lelket optimalizáló alkalmain.
Tovább a részletekhez…

MENTÁLIS-ÖNISMERETI megerősítést rejt az a jelenleg kedvezményes, két ülésre szóló
LIFE C
OACHING ajándékkártya, amelynek felhasználója életvezetési változások, elakadások, nehéz döntéshelyzetek, vagy éppen stressz-mentesítő, hatékonyságnövelő célok elérésében kaphat segítséget. SASS PETRA ORSOLYA life-coach az ilyen újragondolást igénylő tervek megvalósításának ösztönzésével várja mindazokat, akik egy személyközpontú, komplex konzultációval kísért folyamatban szeretnék kiútjukat és megoldásaikat megtalálni.
Tovább a részletekhez…

(A foglalkozások helyszíne minden esetben a Napszikra Stúdió, az alkalmak 2019. I.negyedvében, az adott szakemberrel való előzetes egyeztetéseket követően használhatók fel.)

AZ ADVENTI IDŐSZAK TOVÁBBI HETEIRE IS EMPATIKUS, ÖRÖMTELI RÁHANGOLÓDÁST KÍVÁNUNK "nap - mint NAP" !