Nyárvégi aktualitások...

Kedves Hírlevél-olvasó!

        Korunk információáradatában, amikor az internetet a zsebünkben hordjuk, amikor a TV-ből, rádióból, sajtóorgánumokból a legkülönfélébb - gyakran terhelő és ijesztő, máskor felszínes és lényegtelen, olykor alaptalan és megtévesztő – hírek, cikkek, posztok hálózzák be életünket, nem mindegy, hogy milyen témára és mennyi időt fordítunk.
Ezért jelen levelünket igyekeztünk könnyen áttekinthetően, lényegre koncentráltan megszerkeszteni, amelyben nyárvégi aktualitásainkat ajánljuk szíves figyelmébe.
Bízunk abban, hogy anyagaink között talál érdeklődési körének megfelelő lelki-szellemi tartalmat, érdekes programot, amelyen talán, hamarosan, személyesen is találkozhatunk.
(Az adott témák részletei a képekre kattintva érhetők el.)
SZENT ISTVÁN KIRÁLY INTELMEI...

- ... "szerelmetes" fiához, Imre herceghez, amely bölcselet sok olyan, ma is aktuális tanítást hordoz, amelyeket nekünk is, ma is érdemes mélyünkben megszívlelnünk.

 NEMZETI LOBOGÓNK SZÍNEIRŐL...

- ... mert ünnepeink alapjairól viszonylag sokat tudunk, ám azok jelképes, szimbolikus elemeiről annál kevesebbet. Lássuk tehát sorban, mit jelentenek, mit képviselnek a magyar zászlók színei?

NEM CSAK NÖVÉNYEVŐKNEK...


- ... idén is, immár 8. alkalommal, augusztus utolsó hétvégéjén, 08.26-27-én várjuk ingyenes egyéni, lelki, mentális, szellemi konzultációink és kiscsoportos előadásaink, műhelyeink változatos programjaival a fővárosi, XXI. VEGETÁRIÁNUS fesztivál látogatóit.
(Az előregisztrációk már aktívak.)
HÉTÉVESEK LETTÜNK...

- ...nagy örömmel osztjuk meg minden kedves olvasónkkal, kliensünkkel és partnerünkkel az év számunkra egyik legderűsebb hírét, miszerint idén ünnepeljük 7. születésnapunkat. Ennek alkalmából, megkínálhatjuk egy szelet virtuális, napszikrázó torával? - és a mesebeli, misztikus hetes szám analógiáival?
LEGYEN A MUNKATÁRSUNK!

Ha Ön bármely konzultációs, segítő vagy masszőr szakmák egyikében tevékenykedik, és szeretné klienseit, vendégeit a fővárosban egy erre a célra kialakított, rendezett közegben fogadni, vagyis ha egyéni vagy kiscsoportos, alkalmi vagy rendszeres foglalkozáshoz keres belvárosi helyiséget, kérjük, tekintse meg stúdiónk videóismertetőjét...

Köszönjük megtisztelő figyelmét, szakembereink személyes elérhetőségeiken, illetve napi, heti aktualitásaikkal várják az érdeklődőket stúdiónk facebook oldalán is
"nap - mint NAP".