Kapcsolat

Kedves Érdeklődők! - a pandémia okozta megváltozott állapotok jelentősen befolyásolták a személyes konzultációk és az alkalmi, valamint a rendszeres csoportfoglalkozások jelenét, emiatt online módra váltottunk.

Tekintettel arra, hogy ez alapvetően rendezte át korábbi rendszereinket, időközben megszületett azon végleges döntésünk, hogy tevékenységünket egy kissé távolabbi, de már nyitottabb, zöld-környezettel kiegészített térbe KÖLTÖZTESSÜK, amint arra módunk nyílik.
(Várhatóan, kb 2024-től)

Addig is, a mentális érintettségű, lelki-szellemi gondok enyhítő oldásaihoz, miként az öngyógyító folyamatokat elősegítő, azokat támogató módszerek alkalmazásaihoz, ONLINE konzultációkra lehetséges bejelentkezni az info@napszikra.hu címen.

Ajánljuk a látogatók szíves figyelmébe továbbra is, a
(keresővel megtalálható), honlapunkon megjelent életvezetési, önismereti, spirituális, szimbólum - és ünnepkörök alapjait elemző írásainkat, miként a NAPSZIKRA facebook oldalunk korábbi időszakában megjelent, sokrétű ismertető anyagát, valamint a lelki-szellemi élményeket dúsan támogató ÉLMÉNYSZIGET FB oldalunk önismereti elmélyüléseket is segítő, színes kínálatát is.


***Bejelentkezés egyéni foglalkozásra 
KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTOKBAN az alábbi elérhetőségeken:

E-mail: info@napszikra.hu


A
  korábbi években, a stúdió szakmai partnerei, együttműködői voltak: