ÉLMÉNY-AJÁNDÉK ÖTLETEK...

Kedves Hírlevél-olvasó!

Advent harmadik vasárnapján túl, egy hetünk van még Karácsonyig ahhoz, hogy minden eltervezett tennivalónkkal időben készen lehessünk. Ismerjük sajnos a mondást, hogy „nyakunkon az Ünnep”, pedig teher helyett, annak inkább a szívünkben kellene élnie, hogy az adventi időszak ne egy stresszes „legyünk túl rajta” kipipálásról, hanem az örömteli várakozásról, meghitt együttlétekről és maradandó élményekről szóljon.
Ezért mindazok számára, akik még az utolsó napokban is dolgoznak, vizsgáznak, közben utazásokat, családi- és vendégprogramokat szerveznek, menüsorokat terveznek, úgy gondoltuk, segítség lehet pár érdekes, de személyes ajándékötlet. Mivel a meglepetés a másik boldogságérzetét hivatott dúsítani, így a megvásárolt tárgyak helyett/mellett, értékesek lehetnek az olyan ÉLMÉNY-AJÁNDÉKOK is amelyek nem egy polcra, hanem egyenesen a megajándékozott lelkébe kerülnek, ahol egy szép emlékként, akár örökre  meg is maradhatnak.
Ilyenekből válogattunk most párat stúdiónk kínálata szerint, bízva abban, hogy szakembereink szolgáltatásai elnyerhetik az ötletkeresők tetszését.


AJÁNDÉK MASSZÁZSBÉRLET

- egyedileg rendelhető, névre szóló, kedvezményes árú, amelynek részleteiről itt tájékozódhat az érdeklődő, illetve rendelheti meg azt közvetlenül a szolgáltatást végző, Pusztai Julianna masszőrtől.REIKI-HARMONIZÁLÁS vagy
NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS vagy
2016-os TAROT PROGNÓZIS

- mindhárom lehetőség egyedileg rendelhető, névre szóló, kedvezményes árú, amelynek részleteiről itt tájékozódhat az érdeklődő, illetve rendelheti meg azokat közveltenül a szolgáltatásokat végző, Weidinger Veronikánál (jelenleg csak e-mailben, a linken megadott címen)ÉLETVEZETÉSI- és ÖNISMERETI KONZULTÁCIÓK

- egyedileg rendelhető, névre szóló, amelynek részleteiről itt tájékozódhat az érdeklődő, illetve rendelheti meg azt közvetlenül a szolgáltatást végző, Takó Csilla tanácsadónál.


- és ha már az ajándékozási szokásoknál és mikénteknél tartunk, ajánljuk Olvasóink figyelmébe a témában Pápai Ildikó egyik TV felvételét, amelyben a műsorvezetők érdekes és jogos felvetéseik mentén járták körül az ajándékozási lelkület és illemtan vontkozó alapjait...Kapcsolódó ünnepi cikkeink, írásaink:  

AZ ÜNNEP SZÍNEIRŐL...

ADVENTI SZIMBÓLUMOK...

Minden kedves Olvasónak további személyes ráhangolódást, tehermentes adventi előkészületeket kívánunk Popper Péter megerősítő szavaival:

"Sötétben és hidegben
nem lehet élni. Meg kell őriznünk önmagunk és kapcsolataink
fényét és melegét.
A kapcsolatok fő
anyaga a törődés."