Nyár végi őszelő...

Kedves Hírlevél-olvasó! 

Nyár végén, amikor már az őszi időszakra is többet figyelünk, okkal merül fel bennünk a kérdés, hogy a különféle lelki-szellemi lehetőségek közül, melyiket érdemes leginkább választanunk? Hiszen lehet az egy tréning, tanfolyam, kreatív foglalkozás, vagy akár egy kiscsoportos terápia is, de a jó módszer és téma most is az lesz, amit önismeretünk és célunk, jelenünkben belülről leginkább hív.
Nagy segítség lehet a választásban a közelgő "Vegetáriánus Fesztivál" részletes programja, hiszen szakembereink idén is két napon át, sokféle ingyenes konzultáció, előadás és műhelyfoglalkozás "mentális kóstolójával" várják az érdeklődőket, hogy bárki közvetlenül ízlelhesse meg a módszerek alapjait, kapjon eligazító segítséget a szükséges lelki táplálék, mint ÚJ KENYÉR megtalálásában.

XIX. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL 
- nem csak növényevőknek 2015.08.29-30.

Szakembereink fogadási ideje, műhelyeink és előadásaink részletes programjai honlapunk aktualitásaiban tekinthetők meg.
Csoprtfoglalkozásainkra már él az előre történő feliratkozás a központi info@napszikra.hu címünkön.

Néhány cím ezek közül:
IRODALOMTERÁPIA / előadás
PÁRKAPCSOLATI HIEDELMEK / műhely
GYERMEKASZTROLÓGIA / előadás
ERŐSZAKMENTES KOMMUNIKÁCIÓ / műhely
KREATÍVITÁS AZ ÍRÁS TÜKRÉBEN / műhely
STÍLUSKOMMUNIKÁCIÓ / műhely
TÉGY A GYÓGYULÁSODÉRT / előadás
részletes ismertetők szakembereink témáiról és beosztásairól...


SZEPTEMBERTŐL INDULÓ, ÚJ KISCSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK a Napszikrában:"AZ EZERARCÚ NŐ
JÁTÉKAI" IRODALOMTERÁPIA a NŐI LÉLEK és a NŐI MINŐSÉGEK mélyebb átéléséhez, megismeréséhez, megértéséhez...- NEM CSAK NŐKNEK!  (A szerveződő csoportot vezető Szász Éva irodalomterapeuta is jelen lesz a Vegetáriánus Fesztiválon 08.30-án vasárnap egész nap, amikor du. 13 órától, egy egyórás előadást tart majd az IRODALOM-terápia alapjairól, a rendkívül változatos, izgalmas és összetett őszi csoportfoglalkozás-sorozat tematikájáról.
A csoport kezdete: 2015.09.22.kedd - részletek...

"PÁRATLAN PÁRKAPCSOLATI TRÉNING"- a mindennapok női/férfi minőségeinek kiegyensúlyozott, harmónikus megéléséhez.  (A 4 alkamas csoportot vezető Lázár Gergely pszichológus, párkapcsolati tréner is jelen lesz a Vegetáriánus Fesztiválon, ahol egyénileg is konzultál, majd a  PÁRKAPCSOLATI hiedelmekről is tart egy műhelyfoglalkozást 08.29-én, szombaton 16 órától.)
A csoport kezdete: 2015.10.01. részletek..


Egyéb hírek:
Pedagógusok, művelődési intézmények,
gyermekprogram-szervezők figyelmébe ajánljuk:

A NAPSZÍNPAD Társulat óvodás-kisiskolás gyermekek számára ajánlja szakmai elismeréssel minősített, környezettudatos OKOS-ZÖLD meséit "nap - mint NAP"...
- amely történetek főszereplője
MANDULA a MANÓ
, akinek elsődleges szemlélete, hogy JÓNAK LENNI JÓ, és ezt a nézetét interaktív módon, vidám, zenés előadásában be is mutatja a kicsiknek országszerte.
A környezetetikus, fejlesztő tanmesék írója és rendezője stúdiónk művészetterapeutája, Pápai Ildikó, aki készséggel válaszol az aktuális, ŐSZI MESE kapcsán minden érdeklődő kérdésre honlapjaink megadott elérhetőségein.

Az ideáig bemutatott több, mint 100 előadást nagy örömmel fogadta már közel 10.000 kisgyermek országszerte, amely fellépéseken készült KÉPEK és VIDEÓK, valamint az egyik fővárosi MATINÉ alkalom beszámolója is megitekinthető a NAPSZÍNPAD TÁRSULAT honlapján, illetve annak Facebokk ALBUMAIBAN.

Várjuk tehát szeretettel a felnőtteket - és nem csak növényevőket! - a dús programokat kínáló VEGETÁRIÁNUS Fesztivál földsznti NAPSZIKRA különtermében, miként a kicsikkel reméljük, hamarosan találkozunk egy kedves MANDULA MANÓ előadáson, hogy a tanévet és az ősz kezdetét így, egy közösen is ZÖLD élménysorral alapozzuk meg, magunkhoz híven, "színnel-lélekkel"...