A VÁROSI NYÁR IS VÁR...

Kedves Hírlevél-olvasó!

Legtöbbünk életében a szabadságok időszaka az utazásé, nyaralásé, a különféle kikapcsolódást biztosító pihenéseké. De előtte, utána, vagy éppen közben, a fővárosi életben is találhatunk tartalmas programokat, amelyek bár valódi vízpartot nem, de megnyugvást, energetizáló töltést, aha-élményekkel járó felismeréseket, lényegi be- és kilátásokat, vagyis másféle felüdülést, de így is adhatnak az útkeresőknek.
Így jelen levelünkben most pár olyan időszaki, testet-lelket-szellemet is tápláló alkalomról adunk hírt, amelyek az itthon lévők figyelmére számíthatnak elsődlegesen, ebben a változatosan derűs, de mégis sok színben szikrázó, melengetően napos nyárban.


HÉTVÉGI FOGLALKOZÁSUNK:
2014.07.19.SZOMBAT / 09-18 óráig:
CSALÁDÁLLÍTÁS Hellinger-i alapokkal 

Jónás Adrienn rendszer- és családállító szakemberünk vezetésével, egy egész napos foglalkozásra invitáljuk mindazokat, akik egy adott, bármilyen alapú kapcsolati, érzelmi, vagy éppen megértést igénylő, még rejtett kérdéseket és válaszokat tisztázó életviteli esetre szeretnének rálátást kapni. Erre az igen mély és messzire mutató módszerre épülő napra jelentkezhet bárki saját téma állításával, vagy akár "segítő közreműködőként", de így is aktív részvétellel a rend-szer rendjének rendjébe...
(Tovább a részletekhez)


AUGUSZTUSBAN ISMÉT
: Vegetáriánus Fesztivál 2014
- nem csak növényevőknek...

Stúdiónk szakemberinek részvételével, idén is szeretettel invitálunk mindenkit az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő vegetáriánus fesztiválra, ahol sokféle életvezetési- ás terápiás módszerbemutató előadással, interaktív műhelyprogrammal és sokféle egyéni konzultációs lehetőséggel várjuk az érdeklődőket. Szakemberink csoportos programjaira MÁR MOST LEHETSÉGES és érdemes előregisztrálni, hiszen a programokon való létszám limitált, és mert mindez, továbbra is ingyenesen vehető igénybe. (Tovább a részletekhez...)

SZAKEMBEREINK ÍRÁSAI:
Idén került a könyvesboltok polcaira Bajzáth Sándor addiktológiai tanácsadó:
"REPÜLÖK A GYÓGYSZERREL" c. társszerzői kötete, amely megrázó őszinteséggel nyújt hiteles betekintést egy-egy szenvedélybetegség kialakulásának, működésének és felszámolhatóságának körülményeibe. A szakértő tevékenységét méltató referenciák, szakterületének recenziói és további írásai profiloldalának szakmai részében olvashatók, hogy aki még bármely függő, addiktológiai terület rabja, de már szeretne egy képzett szakember segítségével véget vetni önsorsrontó életvitelének, az bizalommal kereshesse és érhesse el azt, akinek a felépülés és normalizálás, már minden szempontból eredményesen sikerült.
(Tovább a szakember Napszikrában elérhető ADDIKTOLÓGIAI TANÁCSADÁS megtekintéséhez.)

SZAKEMBEREINK CIKKEI:
AZ ÉLET REJTÉLYES POHARA
FÉLIG TELI vagy FÉLIG ÜRES?


Honlapunkon már olvasható Pápai Ildikó önismereti szimbólumelemző írása arról, hogy egy-egy életviteli szempont, mint választási lehetőség, mindenki számára egyaránt adott. Igaz lenne ez vagy sem? És ha igen, miként élünk azzal a lehetőséggel, hogy a sorsunkat akár saját kezünkbe is vehetjük még akkor is, ha elsőre úgy tűnik, a pohár olykor félig üres? Éljük- és elfogadjuk-e azt, hogy az élet TELJESSÉGE úgy egész, hogy a megosztott, poláris létben, a VAN és NINCS, a FÉNYES- és SÖTÉT aránya, alapvetően egyensúlyban van? (Tovább a cikkhez...)


NYÁRI KÉPZÉSEK: a
SOLEIL MASSZÁZSISKOLA

Napszikrában szerveződő masszázs- és tanácsadói oktatásainak alapinformációi ITT találhatók....- mert
"Szeretni és szeretve lenni olyan, mintha kétfelől sütne a nap."
D.J. - így a két napcsoport, már együtt sugárzik, akár
"nap - mint NAP"Kérdése, észrevétele, élménye van egy életvezetési terület kapcsán?
Várjuk az érdeklődőket FACEBOOK oldalainkon is, miként SZEMÉLYES,
EGYÉNI KONZULTÁCIÓINKRA is adott szakterületeinken:

- FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK  / központi oldalunk
- FB ADDDICT.HU   /  Bajzáth Sándor oldala
- FB ÉLMÉNYSZIGET "színnel-lélekkel"/ Pápai Ildikó oldala 
- FB ISMERD MEG MAGAD!  /  Pálvölgyi Krisztina oldala
- FB METAFIZIKAI TANÁCSADÁS
/ Takó Csilla oldala
 - FB NŐI LÉLEK WELLNESS / Kirnbauer Andrea oldala
- FB PSZICHOALLERGIA
/ Bobák Szilvia oldala
- FB RANDI-DOCTOR / Lázár Gergely oldala
- ZOÉ és a SZÁMMISZTIKA / Sándor Edit oldala

Amennyiben szívesen megosztaná a fenti hírlevelet, úgy megtalálja azt központi FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK oldalunkon és HONLAPUNKON is, ahol egy közvetlen Facebook opció is segíti már ennek lehetőségét.

Minden kedves olvasónak további fénnyel teli, kellemes nyarat kívánnak a Napszikra szakemberei az alábbi LUX AETHERNA - az ÖRÖK VILÁGOSSÁG
ÉLMÉNYVIDEÓVAL
" nap -mint NAP"