A LÓ ÉVÉNEK ELEJÉN...

Kedves Hírlevélolvasó! 

A hét elején, február 4-én, beléptünk immár a kínai asztrológia szerint soron következő LÓ évébe, amely energikus, dinamikus, szabad és szenvedélyes elemeivel, idén ezen alapokat támogatja majd leginkább. Érdemes tehát erre is figyelnünk, hiszen minden adott, aktuális energetikai rezgés felerősíti, támogatja az olyan személyes vagy kollektív terveket, cselekedeteket, amelyek a lendületes és önfeledt irányok létrejöttét, megvalósítását célozzák. Induljunk hát bátran arra, ami belső HÍVÁS-unk szerint való és amiről úgy érezzük: IGEN! Ez valóban az én irányom, terem és életterületem, mert ami belső őszinteséggel HÍV, az vezethet el eredendő HIVATÁS-unk kiteljesedéséhez is. És bár azt nem tudhatjuk, hogy ez a szabad ÚT kinek, melyik irányt jelöli, de azt igen, hogy programjaink között most is találhat az érdeklődő ötletet és segítséget élhetőbb mindennapjaihoz, az alábbi aktualitások szerint, akár "nap - mint NAP".

HAMAROSAN INDULÓ TANFOLYAMOK, KÉPZÉSEK

Mivel a segítő szakmákat is támogatja a LÓ ÉVE, így ha már fontolgatta, hogy képesítést szerezne egy manuális terápiában, ajánlunk egy komoly szakmai háttérrer bíró, részletes elméleti anyaggal oktató, kislétszámú csoportot:

VÉGZETTSÉGET is BIZTOSÍTÓ,
nemzetközileg is elfogadott, hétvégi 
SVÉDMASSZŐR SZAKMAI KÉPZÉS

INDUL: 2014. FEBRUÁR 15.
SZOMBAT
8 órától
(összesen 24 tanórás kurzus - tovább a részletekhez...)

A SOLEIL MASSZÁZSISKOLA fővárosi programja a NAPSZIKRÁBAN...


Ki is lehetek én valójában?
Milyen személyiség, egyéniség, milyen alapkészlettel és életfeladattal, tervvel és úttal "vagyok, aki vagyok? " A kérdések összegzésében, válaszok kibontásában segít társas együttlétben oldott, következő
IDENTITY ÖNISMERETI TÁRSAS programunk 2014.FEBRUÁR 14-től, PÉNTEKI NAPOKON 18 órától
Vezeti: Pálvölgyi Krisztina

Érezte már úgy, hogy de jó lenne többféle ügyre, dologra egyaránt költeni, de nem engedheti ezt meg magának? Mivel a pénz is energia, így vannak áramlására és blokkjaira ható összefüggések, amelyeket megismerhet célzott programunkból. Érdeklli, hogy milyen akadályok állhatnak még elégedettsége útjában? Jelentkezzen!
A PÉNZ, MINT ENERGIA

INDUL: 2014. MÁRCIUS 12.
SZERDA 18 óra
Vezeti: Pálvölgyi Krisztina

KÖVETKEZŐ, INGYENESEN LÁTOGATHATÓ MÓDSZERTANI ESTÜNK: 

"MIRE VAGYOK KÉP-ES? " - a képi kifejezéspszichológia eszközeivel, kisebb gyakorlatokkal arról, hogy a tudat alatt megbúvó, mégis aktív mintáink és KÉP-eink, miként KÉP-viselnek bennünket úgy, hogy nem is mindig tudjuk, mire vagyunk KÉP-esek...
IDŐPONTJA:
2014.FEBRUÁR 25. KEDD 18 óra

Vezeti: Dóra Judit

SZAKEMBEREINK CIKKEI:
A HETEDIK... - mivel 2014 egy HETES alapú év, érdemes most aktuálisan is körbejárnunk a számok analógiájának részleteit, hogy vajon mitől és miként alakult ki az a jelleg, amely a bűvös hetes, talán nem véletlenül misztikus fogalmát takarja?

Szerző: Pálvölgyi Krisztina


Kérdése, észrevétele, élménye van egy életvezetési terület kapcsán?

Várjuk az érdeklődőket FACABOOK oldalainkon is, miként SZEMÉLYES,
EGYÉNI KONZULTÁCIÓINKRA is adott szakterületeinken:

- FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK  /központi oldalunk
- FB ADDDICT.HU   /  Bajzáth Sándor oldala
- FB ÉLMÉNYSZIGET "színnel-lélekkel"/Pápai Ildikó oldala 
- FB ISMERD MEG MAGAD!  /   Pálvölgyi Krisztina oldala
- FB METAFIZIKAI TANÁCSADÁS
/   Takó Csilla oldala
- FB NŐI LÉLEK WELLNESSKirnbauer Andrea oldala
- FB PSZICHOALLERGIA
Bobák Szilvia oldala
- ZOÉ és a SZÁMMISZTIKASándor Edit oldala

Amennyiben szívesen megosztaná a fenti hírlevelet, úgy megtalálja azt központi FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK oldalunkon és HONLAPUNKON is, ahol egy közvetlen Facebook opció is segíti már ennek lehetőségét.

Mivel vízkereszttől hamvazószerdáig tart a télkergető időszak, így a farsangi mulatságokhoz minden kedves olvasónak vidám élményket, önfeledt szórakozást kívánnak a Napszikra szakemberei " nap - mint NAP"