MEGY A FÉNY, JÖN A FÉNY...

Kedves Hírlevél-olvasó!

Amint arra mai hírlevelünk címe is utal, bizony, pár hétig még „megy a fény”, vagyis december 21-éig minden nap, egyre csak csökken a fénnyel teli percek száma, viszont utána, szép lassan, de elindulunk a mélységből felfelé. Lelkileg most még terhelő lehet, hogy sötétben kelünk és indulunk, majd délután, elég korán kezdődik a napnyugta, így szinte alig látunk valami világosságot.
Ám nem véletlenül van ez így…- a TÉL, ellentétben komor és rideg látszatával, éppen ezzel a visszafogott, ingerszegény jellegével ad lehetőséget arra, hogy eltávolítsa előlünk a korábbi idők ingereit. Egyben ez az „üzemmód” biztosítja úgy a fizikai, miként a szellemi és lelki „magok” számára is a tavaszra tervezett, kipihent élet-programok újradúsítását. Mentesít tehát sok külső stimulálástól, hiszen a szín-és fényhiányos, hideg időben a benti, belső ügyeké a főszerep. A meghitt kapcsolatoké, a nyugodt figyelemé, a megfontolt terveké.
És hogy a közelgő újév tervei minél pontosabbak lehessenek, ajánljuk akár egymás megajándékozására is alkalmas különféle önismereti fejlesztő-programjainkat, amelyek így, sikeresen alkalmazhatók lehetnek akár már 2014-ben is, „…-nap – mint NAP”.

INGYENESEN LÁTOGATHATÓ MÓDSZERTANI ESTEK:

A PÉNZ, MINT ENERGIA…
2013.12.10. KEDD 18 óra 

Ha Önt is érdekli az, hogy miként formálhatja át gondolkodását, egyben a pénzhez, az anyagi jóléthez való viszonyát, regisztrálja magát a programra, ahol  Ilyen és hasonló kérdésekre ad választ előzetes módszer- és témaismertető estjén most kedden Pálvölgyi Krisztina, a januárban induló program csoportvezetője.  
(További részletek)


Hamarosan INDULÓ FELNŐTT CSOPORTFOGLALKOZÁSOK:

AUTOGÉN TRÉNING /
RELAXÁCIÓ TANF
OLYAM
INDUL: 2014.JANUÁR 16. CSÜTÖRTÖK
A módszerrel eredményesen javíthatók:
- a pszichoszomatikus betegségek, a stresszes hatások és állapotok, a belső-külső egyensúlyteremtés, a koncentráció egyben az önismeret és a személyiség fejlődése.
(további részletek)

Vezeti: Tóth Andrea viselkedéselemző

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI WORKSHOP 
INDUL: 2014.JANUÁR VÉGÉTŐL, hétfői napokon
Honnan tudhatom meg, hogy mi a karmám ? Mik lehetnek a lelkem jelzései? Hogyan kerülhetem el a fájdalmakat és érthetem meg a tüneteim mögött húzódó lelki üzeneteket?   (további részletek)
(A programhoz karácsonyi AJÁNDÉKUTALVÁNY rendelhető.)
Vezeti: Takó Csilla


SZAKEMBEREINK AKTUÁLIS CIKKEI: 

ADVENTI SZiMBOLIKÁK "SZÍNNEL-LÉLEKKEL"
Pápai Ildikó írása...

SZAKEMBEREINK A MÉDIÁBAN: 

Mikulás napján arról kérdezték az RTL KLUB "8.08" reggeli szerkesztői Pápai Ildikót, hogy mire  és miként érdemes figyelnünk a karácsonyi AJÁNDÉKOZÁSOK során?
(A téma írásos, bővített anyagát hamarosan közzétesszük honlapunkon is.)
 

Kérdése, észrevétele, élménye van egy életvezetési terület kapcsán?
Várjuk az érdeklődőket FACABOOK oldalainkon is, miként SZEMÉLYES,
EGYÉNI KONZULTÁCIÓINKRA is az alábbi elérhetőségeinken: 

- FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK  /központi oldalunk
- FB ADDDICT.HU   /  Bajzáth Sándor oldala
- FB ÉLMÉNYSZIGET "színnel-lélekkel"/Pápai Ildikó oldala
- FB ISMERD MEG MAGAD!  /   Pálvölgyi Krisztina oldala
- FB METAFIZIKAI TANÁCSADÁS
/   Takó Csilla oldala
- FB NŐI LÉLEK WELLNESSKirnbauer Andrea oldala
- FB PSZICHOALLERGIA
Bobák Szilvia oldala

- ZOÉ és a SZÁMMISZTIKASándor Edit oldala

Amennyiben barátaival, ismerőseivel is szívesen megosztaná a fenti hírlevelet, úgy
megtalálja azt központi FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK oldalunkon és HONLAPUNKON is, ahol egy közvetlen Facebook opció is segíti már ennek lehetőségét.

Köszönik megtisztelő figyelmét, egyben örömteli adventi ráhangolódást kívánnak a NAPSZIKRA SZAKEMBEREI  "...nap - mint NAP" !