"ITT VAN AZ ŐSZ..." - és vele ismét mi is...

Kedves Hírlevél-olvasó!

„Itt van az ősz, itt van újra…”- és így, stúdiónkban is szerveződnek már a 2012-es, őszi életvezetési, önismereti kiscsoportos tréningek, terápiák és módszerismertető estek. A nyári, pihentető alkalmak után, miként a gyerekek fejlődését is már egy magasabb osztály segíti, úgy a felnőttek lelki/szellemi/mentális síkjait sem árt karbantartani, hogy a téli, energiahiányosabb időkre, ezen készletek is már feltöltve, dús és hasznos ismeretekkel szolgálják majd eljövendő mindennapjainkat.
De hogy kinek, melyik módszer és jelleg leginkább a sajátja, az kiválasztható mai tartalmunkból is. ( Aki épp nem ér rá egyik ingyenes, előzetes esti tájékoztatóra ellátogatni, de érdekli egy adott étma, írjon nekünk az info@napszikra.hu címre, hogy majd időben értesíthessük a következő, adott nap időpontjáról.)

2012-es ŐSZI, FELNŐTT TRÉNINGEK, KURZUSOK, TERÁPIÁK:


Crowley
TAROT-TANFOLYAM
-
az önismereti elemzés szimbolikus, izgalmas, kissé ezoterikus, de mindenképp spirituális módszere
INDUL: 
09.21-étől, négy egymást követő pénteki napon, 18-21 óráig
Vezeti: Domján Mónika pszichológus (További részletek…)

TUDATOS ÉLET „SZEMLÉLET-VÁLTÁSSAL” - beszélgetés spiritualitásról, tudatosságról egyszerűen, érthetően, élhetően. Egy hely, ahol önmaga lehet, félelmek, elvárások, megfelelések nélkül, KLUB jelleggel.
INDUL:
09.26-ától, öt alkalommal, kéthetente szerdán 18-20 óráig
Vezeti: Uhlár Mónika életvezetési tanácsadó (További részletek…)

NŐI LÉLEK WELLNESS - NŐK A XXI. században - hogy korunk női életviteli és mindennapi egyéb - párkapcsolati, életvezetési, hivatásbeli, gyermeknevelési stb. - gondjai se maradjanak kényeztetés nélkül…
INDUL:
10.04-étől, négy egymást követő csütörtökön, 18-20 óráig
Vezeti: Kirnbauer Andrea coach  (További részletek…)

INGYENES, ELŐZETES MÓDSZERISMERTETŐ ESTJEINK:
(FIGYELEM! A limitált férőhelyek okán, az alábbi alkalmakra is, minden esetben e-mailben, vagy telefonon, a témavezetőnél előzetes bejelentkezés szükséges.) 

SZEPTEMBER 10.hétfő 18:00 - 20:00 óráig
 "PSZICHOALLERGIA" Milyen módon és miként zajlik egy ilyen, gyógyszermentes, hatékony enyhítés? Az ingyenes módszerismertető előadás keretében betekinthet a kezelés részleteibe, illetve felteheti az allergiával kapcsolatos kérdéseit. (Részletek)
Vezeti: Bobák Szilvia integrál tanácsadó

SZEPTEMBER 12.szerda 18:00 - 20:00 óráig
"MUNKA-KARRIER-ÖNMEGVALÓSÍTÁS" Munkát keres? Váltani szeretne, de nem mer lépni? Nem tudja milyen egy jó önéletrajz? Hogyan kell megírni egy motivációs levelet? Elakadt a karrierépítésben? Nem tudja, mit szeretne csinálni, mik az erősségei? (Részletek) 
Vezeti:
Uhlár Mónika  életvezetési tanácsadó

SZEPTEMBER 18. kedd 18:00 - 20:00 óráig
 "MIRE VAGYOK KÉPES" - képek, szimbólumok önmagunk megismerésének szolgálatában. Módszerismertető találkozás-sorozat, témája rajzolt ill. látott képek, rajztesztek, szimbólumok, szépirodalomi alkotások, színek alkalmazása önmagunk megismerésének szolgálatában. A résztvevők kedvezményesen kapcsolódhatnak be a későbbiekben  induló önismereti csoportba.
Vezeti: Dóra Judit képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó, dipl. szupervizor, coach (Részletek)

SZEPTEMBER 20. csütörtök 18:00 - 20:00 óráig
"NŐI LÉLEK WELLNESS" A mindennapokba könnyen átültethető megoldások, amelyek akár azonnal alkalmazhatók. Alaptémák: „ideális párkapcsolat” / „ideális nő-szerep” / „a párom nem érti, mit mondok?” / „az egész család gondja-baja az én nyakamba szakad...- nem bírom már egyedül!” stb. Érdekli, egy egymást is segítő női csoport lényege? (Részletek)
Vezeti:
Kirnbauer Andrea coach

OKTÓBER 9. kedd 18:00-20:00 óráig
"ÖN-KÉP-VISELET" SZÍNNEL-LÉLEKKEL
STÍLUS-és HARMÓNIAFEJLESZTÉS - Miként „táplának” vagy épp gyengítenek bennünket a színek, formák, anyagok?
Miként üzenünk megjelenésünk látható, hallható,érzékelhető stíluselemeivel a kommunikációinkban? A művészetterápia alapján léterjön a már személyes "KARAK'TER'ÁPIA", az önkép-építés, önbizalom és önérvényesítés mentén.(Részletek)
Vezeti: Pápai Ildikó / Szocio - és művészetterapeuta, stílustréner, színtanácsadó

Egyéb híreink:
Köszönjük azon kedves érdeklődők részvételét, akik a XVI. Vegetáriánus fesztiválon felkeresték tematikus műhelyeinket, illetve bizalmukkal megtisztelték tanácsadóinkat.
(Tekintettel a jelentős mennyiségű regisztrációra, azok feldolgozása még folyik, így az ajándék konzultációk sorát, következő hírlevelünkben közöljük.)


Kérdése,
megosztani való élménye van egy életvezetési terület kapcsán?

FACEBOOK oldalainkon is várjuk az érdeklődőket, különféle témaköreink mentén:

- FB ALKOTÓBARLANG
- FB EGYENSÚLY-INFO
- FB ÉLMÉNYSZIGET SZÍNNEL-LÉLEKKEL
       
- FB MÓNIKA ÉS A TAROT
- FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK

- FB PSZICHOALLERGIA
- FB SZEMLÉLETVÁLTÁS
- FB TÖLTŐÁLLOMÁS


További, fénnyel teli indián nyarat és sorra megújuló, testi-lelki-szellemi energiákat KÍVÁNNAK a NAPSZIKRA SZAKEMBEREI  "...nap - mint NAP"