NYÁRVÉGI NAPSZIKRÁK...

Kedves Hírlevélolvasó!

          Bizonyára senkit sem került el az idei, hőségben bőséges nyári időszak sem, így azt gondoltuk, ilyenkor legjobb a szabadban, kint kirándulni, úszkálni, csónakázni, fagyizni, vagy épp egy jó társasággal kertekben grillezni, sem mint gyakran a gépek előtt ücsörögni...
Így az utóbbi hetekben nem jelentkeztünk, ám mára felélénkültek a nyárvégi, egyre sűrűbb, érdekes és izgalmas ingyenes életmód programjaink, amelyeket szeretettel ajánlunk minden kedves érdeklődő figyelmébe.

INGYENES PROGRAMJAINK

MÓDSZERISMERTETŐ ESTEK A NAPSZIKRÁBAN, alkalmanként 18-20 óráig

2012. AUGUSZTUS 23 .csütörtök 18:00 - 20:00 óráig
"NŐI LÉLEK WELLNESS
"
A mindennapokba könnyen átültethető megoldásokat kívánunk nyújtani, amelyek akár azonnal alkalmazhatók. Rengeteg problémánk és gondolatunk kering nap, mint nap az olyan kérdések körül, mint hogy; „ideális párkapcsolat” / „ideális nő-szerep” / „most én vagyok a hülye, hogy a párom nem érti, mit mondok?” / „az egész család gondja-baja az én nyakamba szakad..nem bírom már egyedül!” stb.
Nem titkolt szándékunk, hogy egy olyan baráti, egymást is segítő női csoportot hozzunk létre, amely példaként szolgál mások számára is, így jól látható irányt mutasson az utat keresőknek!
Vezeti: Kirnbauer Andrea coach

2012. AUGUSZTUS 28. kedd 18:00-20:00 óráig
"ÖN-KÉP-VISELET SZÍNNEL-LÉLEKKEL"
művészet- és stílusterápia
Miként „táplálhatnak” bennünket mindennapjainkban a színek, formák, anyagok?
Miként üzenünk megjelenésünk látható, hallható, egyéb úton érzékelhető stíluselemeivel a kommunikációinkban? Miként lehet ezeket úgy harmóniába hozni, hogy az életvitelünket „nap – mint NAP” erősítse, támogassa? A művészetterápia alapú, kreatív stílus-fejlesztő "KARAK'TER'ÁPIA" ismertetése nyitott beszélgetésben, az önkép-építés, önbizalom és önérvényesítés mentén, gyakorlati példákkal.
Vezeti: Pápai Ildikó / Szocio - és művészetterapeuta, stílustréner, színtanácsadó

2012. SZEPTEMBER 6. csütörtök 18:00-20:00 óráig
"ÖNMAGUNKRÓL MÁS-KÉP(P)"

Szorongás, önbizalomhiány, félelem, pánikbetegség, depresszió, folyamatos teljesítménykényszer és megfelelni akarás, bizonytalanság, kommunikációs nehézségek, párkapcsolati, munkahelyi problémák, betegségek. Ha Önnek is elege van abból, hogy újra és újra ugyanazokba a problémákba ütközik, ha nem tudja elfogadni magát, nincs önbizalma, úgy érzi mindenki kihasználja, ha évek óta keresi valódi önmagát, vagy kíváncsi betegségei lelki okára, ha változást szeretne végre és szeretné kezébe venni az élete irányítását, lássa meg az életét, a problémáit, önmagát másképp!
Vezeti: Uhlár Mónika
/ Életvezetési tanácsadó

2012. SZEPTEMBER 10.hétfő 18:00 - 20:00 óráig
"PSZICHOALLERGIA"
Milyen módon és miként zajlik egy ilyen, gyógyszermentes, hatékony enyhítés?
Ha már elege van az állandó allergiás panaszokból, és örülne egy megoldásnak, amely nem az allergia tüneteit, hanem annak okát kezeli nagy hatékonysággal, ismerje meg a Pszichoallergia kezelést, amely az allergia hátterében álló lelki tényezőkre helyezi a hangsúlyt. Az előadás keretében betekinthet a kezelés részleteibe, illetve felteheti az allergiával kapcsolatos kérdéseit, emellett megismerkedhet az integrál tanácsadással, amelynek jellemzője, hogy a közös munka során a technika és folyamat Önhöz igazodik.
Vezeti: Bobák Szilvia
integrál tanácsadó

2012. SZEPTEMBER 12.szerda 18:00 - 20:00 óráig
"MUNKA - KARRIER- ÖNMEGVALÓSÍTÁS"
Munkát keres? Váltani szeretne, de nem mer lépni? Nem tudja milyen egy jó önéletrajz? Hogyan kell megírni egy motivációs levelet? Elakadt a karrierépítésben? Nem tudja, mit szeretne csinálni, mik az erősségei? Kételkedik abban, hogy egyáltalán a helyén van-e?
A módszerbemutató beszélgetésen megismerheti az önéletrajz- és motivációs levél írásának alapjait, hasznos tanácsokat kaphat az önérvényesítéshez, továbbá a munkával kapcsolatos érzelmek, félelmek feltárásán keresztül rálátást nyerhet problémái (munkanélküliség, sikertelenség, konfliktusok, stressz) okára.
Vezeti: Uhlár Mónika
/ Életvezetési tanácsadó

(A STÚDIÓ módszertani estjeire, minden esetben az adott témavezetőnél való, előzetes bejelentkezéssel lehet résztvenni.)

INGYENESEN LÁTOGATHATÓ AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEINK:

XVI. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL - nem csak növényevőknek! - a
NAPSZIKRA Tanácsadóinak különtermében 

2012.AUGUSZTUS 25-26-án, szombat-vasárnap 10-18 óráig
(Bp.X.Szent Imre tér - volt PATAKI művelődési ház)
Két napon át INGYENES,  személyes tanácsadás stúdiónk széleskörű segítő módszerei mentén, benne mindkét nap, 3-3 egyórás műhelygyakorlattal, 
"...nap - mint NAP"


Részletes téma- és szakemberismertetőnk, honlapunk AKTUALITÁSAI között olvasható.
Megjelenésünk ZÖLD partnere, a HOLLAND-PÁZSIT Kft.


***

"MIRE VAGYOK KÉPES SZÍNNEL-LÉLEKKEL?"

INGYENES, SZOCIÁLIS ÖNISMERETI- és TRÉNINGCSOPORT TERÉZVÁROSI LAKOSOK SZÁMÁRA a helyi önkormányzat támogatásával  2012.AUGUSZTUS 25-26. szombat-vasárnap, naponta 10-15 óráig egy olyan, 10 órás életvezetési foglalkozás keretén belül, ahová azon szociálisan érintett VI.kerületieket várjuk, akik pozitív töltésekkel szeretnék testi-lelki-mentális életvitelüket  megerősíteni.

***
Várjuk tehát az érdeklődőket nagy szeretettel minden aktuális programunkra, miként nyilvános facebook csoportjainkba, továbbra is "színnel-lélekkel" - "nap - mint NAP"

FB ÉLMÉNYSZIGET

FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK