FÉNNYEL-LÉLEKKEL...

Kedves Hírlevél-olvasó!

Bőséges fényárral kényeztet bennünket országszerte a tavasz, és miként a természetben, úgy bennünk, belül is rügyet bontanak az újjászülető, friss, testi-lelki-szellemi energiák hajtásai. A bőrünk alatt is érezzük, hogy igen! Végre minden éled, és ezzel együtt, jó lenne valami újat megélni, a kellemes és melengető érzetekkel mind jobban feldúsulni, azokat másokkal is megosztani. Jól kiszellőztetni minden rétegünket, legyen progamunk egy kiadós séta, kirándulás vagy egy piknik, érezzük, hogy zsigereinket is emgszólítja lágy és simogató, csalogató fény-játék. Ez új életek és új töltések befogadására serkent, ideje tehát nekünk is nyitnunk: ablakot, kabátot, szívet és tudatot, leporolva akár korábbi időszakok megfáradt nyomait. Érdemes ezt megtennünk, mert a fény rezgésének jelenléte, már önmagában is képes egy tér és egy test energetikáját pozitív irányban befolyásolni, pláne, ha tudatosan még az önismeretünket is elvisszük egy kicsit levegőzni...

AKTUÁLIS, E HETI program-ajánlatunk 03.31-ére, szombatra:
- így, húsvét előtt, hogy az újjáéledő csodás színek és formák mintájára, akár mi magunk is elkészíthetünk pár, számunkra sugárzó képet, akár a március 31-i, SELYEMFESTÉS foglalkozáson is. Rövid képes, színes referenciabeszámolónk és a részletek a honlapon. (A képen látható mandalát egy első alkalommal résztvevő, addig selymet soha nem festő hölgy készítette..- a szépségesn túl, remek sikerÉLményt is jelentett..)


TOVÁBBI KÖZELGŐ FOGLALKOZÁSOK: 

Crowley TAROT-KLUB szerveződik április 11-ére,   
amely várhatóan havi egy alkalommal, a hónapok elején, páratlan szerdai napokon,18-21 óráig látogatható majd.
A klub célja, hogy a tarot (kifejezetten Crowley tarot) kártyát rendszeresen használókat egy olyan helyen hozza össze, ahol ki-ki megoszthatja a kártyával kapcsolatos tapasztalatait, krédéseit.
Vezeti: Domján Mónika pszichológus

TUDATOS ÉLETMÓD-klub szerveződik 04.19-től, kéthetente csütörtökönként
Beszélgetés spiritualitásról, tudatosságról
egyszerűen, érthetően, élhetően.

“Már most is bennünk van az az erő, ami ahhoz kell, hogy megtegyük azokat a dolgokat, amelyekről el sem tudtuk képzelni, hogy lehetségesek. Ez az erő rögtön elérhetővé válik, amint a gondolkodásunkat megváltoztatjuk.” (Maxwell Maltz)
Vezeti: Uhlár Mónika életvezetési tanácsadó


INGYENES módszerismertető ESTEK
hamarosan:

2012.MÁRCIUS 28. szerda 18:00 - 20:00 óráig
„ÚJ SZÍN az ALLERGIAKEZELÉS palettáján!" 
- mi is az a "Pszichoallergia"?
Ha már elege van az állandó allergiás panaszokból, és örülne egy megoldásnak, amely nem az allergia tüneteit, hanem annak okát kezeli nagy hatékonysággal, ismerje meg a Pszichoallergia kezelést, amely az allergia hátterében álló lelki tényezőkre helyezi a hangsúlyt. Az előadás keretében megismerheti a kezelés részleteit, illetve felteheti az allergiával kapcsolatos kérdéseit.
Emellett megismerkedhet az integrál tanácsadással, melynek jellemzője, hogy a közös munka során a technika és folyamat Önhöz igazodik.
Vezeti: Bobák Szilvia
integrál tanácsadó

2012. ÁPRILIS 2. és ÁPRILIS 16.  hétfő 18:00 - 20:00 óráig
MIRE VAGYOK KÉP-es?
  - képek, szimbólumok önmagunk megismerésének szolgálatában...
Módszerismertető találkozás-sorozat, témája rajzolt ill. látott képek, rajztesztek, szimbólumok, szépirodalomi alkotá sok, színek alkalmazása önmagunk megismerésének szolgálatában.  Célja, hogy a módszer iránt érdeklődők betekintést nyerhessenek a KÉPek világába, megismerhessék, miként segíthet egy KÉP amikor valaki saját élethelyzetét szeretné jobban megérteni, amikor megoldást szeretne  találni valamilyen kérdésére, problémájára. Minden alkalommal, más-más gyakorlati példákon keresztül tekinthetnek be az érdeklődők a módszer alapjaiba. Igény szerint egyéni konzultációra is van mód, az alkalmak külön-külön is látogathatók.A résztvevők kedvezményesen kapcsolódhatnak be a későbbiekben  induló önismereti csoportba.
Vezeti: Dóra Judit / Képi kifejezés-pszichológiai szaktanácsadó

2012. ÁPRILIS 12. csütörtök 18:00-20:00 óráig
"ÖN-KÉP-VISELET SZÍNNEL-LÉLEKKEL"
STÍLUS- és HARMÓNIAFEJLESZTÉS
Miként „táplálhatnak” bennünket mindennapjainkban a színek, formák, anyagok?
Miként üzenünk megjelenésünk látható, hallható, egyéb úton érzékelhető stíluselemeivel a kommunikációinkban? Miként lehet ezeket úgy harmóniába hozni, hogy az életvitelünket „nap – mint NAP” erősítse, támogassa? A művészetterápia alapú, kreatív stílus-fejlesztő "KARAK'TER'ÁPIA" ismertetése nyitott beszélgetésben, az önkép-építés, önbizalom és önérvényesítés mentén, gyakorlati példákkal.
Vezeti: Pápai Ildikó / Szocio - és művészetterapeuta, stílustréner, színtanácsadó

2012.ÁPRILIS 20.péntek 18:00 - 21:00 óráig
 
 TAROT- DRÁMA - egy olyan csoportmódszer, amelynek  során a helyzetfeltárás tarot-kirakással és megbeszéléssel történik, melyet a téma dramatikus feldolgozása követ. A „főszereplő” játékában a többi csoporttag is részt vesz, a játékos életének szereplőit játszva. A szerepcserékkel és vezetéssel segített játék önismerethez, katarzishoz és feloldódáshoz vezet. A bemutatón a JÚNIUS 2-án tartott egynapos, intenzív önismereti tarotdráma workshopból kapnak ízelítőt a résztvevők.
Az ingyenes estéken, a helyszínen jelentkezők 10% kedvezményt kapnak a későbbi, TAROT-DRÁMA hétvégi műhely részvételi díjából.
Vezeti: Domján Mónika és Laposa Laura
a következő napokon is: 2012.05.14. hétfő és 2012.05.21.

(A csoportok korlátozott létszáma miatt, minden látogatás előzetes bejelentkezést igényel az info@napszikra.hu címen, vagy az adott témavezetőnél.)

***

Miként személyes foglalkozásainkon, úgy facebook oldalainkon is  várjuk az érdeklődőket különféle életvezetési témakörök mentén: 

Kérdése, megosztani való élménye van egy életvezetési terület kapcsán?
Témavezetőink tematikus FB oldalain is várjuk olvasóink észrevételeit, miként az info@napszikra.hu központi levélcímünkön is.


- FB ALKOTÓBARLANG

FB EGYENSÚLY-INFO
- FB ÉLMÉNYSZIGET SZÍNNEL-LÉLEKKEL

- FB MÓNIKA ÉS A TAROT
- FB NAPSZIKRA TANÁCSADÓK

- FB PSZICHOALLERGIA
- FB SZEMLÉLETVÁLTÁS
- FB TÖLTŐÁLLOMÁS

 

További zsenge, melengető tavaszi kellemeket és megújuló testi-lelki-szellemi energiákat KÍVÁNNAK a
NAPSZIKRA SZAKEMBEREI


"...nap - mint NAP"