FARSANGI REMÉNYEK...

Kedves Hírlevél-olvasó! 

Bár a tél még elég erősen tartja magát, de hiába..- ilyenkor, farsang idején, lelkünkben már jócskán a hosszabb nappalok reménye felé tekintünk, hiszen reggel és este, egy-egy perccel már valóban több derűt kapunk "...nap - mint NAP".
Maskaráink hagyománya is azt célozza, hogy ijesztőnek ható külsőnkkel, elriasszuk a fagyot életünkből, miközben egymás furcsaságain jót vígadva, találjunk persze magunknak okot a kissé unalmassá váló télben is egy kis gyermeki örömre.

És ha már szimbólumok, szerepek és figurák, elsőként a mostani hétvégére,
2012. február 18-19-ére szerveződő,
kétnapos TAROT-DRÁMA 
kiscsoportos foglalkozásunkat ajánljuk mindazok figyelmébe, akik a színes, érdekes jellegek és jelentések tartalmait, mint akár dramatikus elemeket így együtt, egy módszerben ötvözve, két szakavatott kalauzzal szeretnék önismeretük mélyítéséhez alkalmazni.
Vezetik: Domján Mónika pszichológus és Laposa Laura pszichodráma asszisztens


Ám akinek foglalt a hétvégéje, vagy akit inkább a TUDATOS TEREMTÉS részletei érdeklik, azt ezen a héten, február16-án, csütörtökön várja ÚJ ENERGIÁKKAL az alkalmilag is látogatható életvezetési klub, amelynek heti témája most az elfogadás, megértés lesz. (A részletekben már az előző hétről referencia-beszámolókkal...)
Vezeti: Szalai Krisztián coach


Folytatódik páros hetek szerdai napjain, vagyis legközelebb február 22-én a stúdió "TÖLTŐÁLLOMÁS KLUB"- ja is, ahol a résztvevők aktuális, saját céljainak megvalósításához töltekezhetnek fel a közösség erejével is, illetve az önismeretet mélyítő gyakorlatok változatosságával gazdagodhatnak, lelki üzemanyagok felvételével.
Vezeti: Bobák Szilvia integrál tanácsadó


És ha már két alkalmilag látogatható klubot ajánlottunk figyelmébe, íme, megkoronázzuk egy harmadikkal is: havonta egy alkalommal, ebben a hónapban február 24-én, pénteken várja az érdeklődőket a TAROT-KLUB, ahol a szimbólumelemzésben már némileg jártas, vagyépp jobban elmélyülni kívánókat várja most is DOmján Mónika tarot-elemző, 18 órától.


"BETEKINTÉS A KILÁTÁSOKBA:...nap - mint NAP"- folytatódik INGYENES módszerbemutató sorozatunk, aktuálisan az alábbi témákban és időpontokban:

2012. FEBRUÁR 15.szerda 18.00 – 20.00 óráig
A PÁNIK - és a mi mögötte van... Szorongás, gyomorgörcs, heves szívdobogás, szédülés, légszomj, halálfélelem, pánik. Önnek is ismerősek a tünetek? Nincs egyedül! De… VAN MEGOLDÁS! - a mikéntek sorát járjuk körül ezen az estén, ahol az interaktív beszélgetés során felteheti vonatkozó személyes kérdéseit...
Vezeti: Uhlár Mónika életvezetési tanácsadó


2012. FEBRUÁR 20. hétfő 18:00 - 20:00 óráig
MIRE VAGYOK KÉP-es? - képek, szimbólumok önmagunk megismerésének szolgálatában...
Módszerismertető találkozás-sorozat, témája rajzolt ill. látott képek, rajztesztek, szimbólumok, szépirodalomi alkotások, színek alkalmazása önmagunk megismerésének szolgálatában. Minden alkalommal, más-más gyakorlati példákon keresztül tekinthetnek be az érdeklődők a módszer alapjaiba...
Vezeti: Dóra Judit / Képi kifejezés-pszichológiai szaktanácsadó

***

MÁRCIUSI ELŐZETES: ISMÉT SELYEMFESTÉS foglalkozás szerveződik hajdu Andrea vezetésével március 03-ára, egy szombati 5 órás, kreatív ÉLmény megélhetésére, amelynek részletei már olvashatók honlapunkon.
OLVASÓINK figyelmbe ajánljuk:


- Pápai Ildikó művészetterapeuta írását, az: "AMIKOR A SZÍNES IS SZÜRKE - de mégis szerethető" című cikksorozatot, amelyből bárki egy kis lelki- és gyakorlati segítséget kaphat ahhoz, hogy a hosszú telet miként élhetjük át és túl, ha tudjuk, miként nézzük és lássuk lehetőségeinket, 
"színnel-lélekkel"...

Facebook HÍREINK:

- folytatódik szakembereink hetente változó házigazdasága a Napszikra Tanácsadók oldalunkon, ahogy a 7. héten Pálvölgyi Krisztina transzperszonális tanácsadó vezeti a látogatókat a szerelem témakörének ösvényein..

- egyben dúsúl és egyre színesebbé formálódik FB ÉLményszigetünk is, amelyről most egy igen különleges, szociofotó különlegesség-sorozatot ajánlunk bárki figyelmébe, "ABLAK A MÚLTRA" címmel.

Minden kedves olvasónknak további téltűrésben kitartó, vidám farsangi ÉLményeket és lelki feltöltődésekben is dús tavaszvárást kívánnak a Napszikra szakemberei,
"...nap - mint NAP"