"HÓBAN, FAGYBAN"- mégis melengetve...

Kedves Hírlevél-olvasó!

A zord hidegek jelenleg, igen komoly erőpórba elé állítnak embert, állatot és növényt, így elsőként mi is azt kérjük mindenkitől, egy kis törődő figyelemmel, gondoskodással, legyünk együtt érzők a rászoruló, éhező és fázó kiszolgáltatottakkal. Hiszen amit most mi tehetünk másokért, annak minősége saját életünkben köszön majd vissza, vagyis ha mulasztunk, a kispórolt energia később, épp önnön életünkből fog majd hiányozni.
Beindult az új év és ahogy közösségi oldalunkon látjuk, egyre többeket vonz az idei év egyik aktuális alapgondolata: mit tehetünk önmagunkért, min érdemes változtatnunk és miként lehetséges tudatos programozással körülményeket, élményeket teremteni? Ezt a témát több szempontból is érintjük ma úgy konkrét foglalkozásaink mint egyéb tartalmak ajánlásával is...

FEBRUÁRI CSOPORTFOGLALKOZÁSOK: 

- A januári ÖN-KÉP-VISELET stílusterápiás csoport sikeresen elindult, annak következő kurzusa 2012. szeptember elejére szerveződik, amelyre központi elérhetőségeinken már lehet jelentkezni.

- Sikeresen elindult, egyben további tagok csatlakozására nyitott az aktuális, érdekes témákban dús  TÖLTŐÁLLOMÁS KLUB, ahol a közösség erejét használva, egyéni céljai megvalósításán is dolgozhat. Kétheti rendszerességgel, páros hetek szerdai napjain zajlik az alkalmilag is látogatható program életviteli témák sokszínűségével, önismereti alapokkal. (Következő alkalom: február 8.)
Vezeti: Bobák Szilvia integrál-tanácsadó

- Nehezen indult az új év? Lassan tud újratölteni? Ne adja fel, mert könnyeben is lehet!: "TUDATOS TEREMÉTÉS"  címmel szerveződik szintén az a KLUB jellegű foglalkozássorozat, amely egy tudatos életvezetési sorozat arról, miként bánjunk jobban energiáinkkal. Február 9-től indul nyitott, akár alkalmi  részvételi lehetőséggel, hogy az emberi elme által teremthető minőségek módjai és útjai személyesek is lehessenek, már az ÚJ LÉT-ENERGIÁK ismeretében. (Jelentkezési határidő: 02.07.) Vezeti: Szalai Krisztián coach

HÉTVÉGI, kétnapos programunk lesz a kétféle önismereti módszert izgalmasan ötvöző
TAROT-DRÁMA csoport, amely a szimbolikus képi elemzést és a különféle szerepek jellegeit egy játékos, mozgalmas, színes módszerben egyesíti. A tarot-dráma egy olyan csoportmódszer, amelynek elsődleges eszköze a belső történések és érzelmek megjelenítése a Tarot-kártya és a pszichodráma együttes segítségével.
Tervezett ideje: február 18-19.
(Jelentkezési határidő: 02.15.)
Vezetik: Domján Mónika pszichológus, önismereti tréner és Laposa Laura pszichodráma asszisztens
 

(A klubokon, csoportokon való részvétel semmiféle előképzettséget nem igényel, az új programok a megfelelő alaplétszám meglétekor realizálódnak. Kérjük, informálódjon aktuálisan már közvetlenül a csoportvezetőknél. Köszönjük!)

"BETEKINTÉS A KILÁTÁSOKBA"
INGYENES ESTEK a NAPSZIKRÁBAN...- különféle kiscsoportos, módszerismertető beszélgetés-műhelyek életvezetési, önismereti témákban:

2012. FEBRUÁR 6. és 20. hétfő / 18:00 - 20:00 óráig
MIRE VAGYOK KÉP-es? - képek, szimbólumok önmagunk megismerésének szolgálatában... - témája rajzolt ill. látott képek, rajztesztek, szimbólumok, szépirodalomi alkotások, színek alkalmazása önmagunk megismerésének szolgálatában. A résztvevők kedvezményesen kapcsolódhatnak be a későbbiekben  induló önismereti csoportba.
Vezeti: Dóra Judit / Képi kifejezés-pszichológiai szaktanácsadó

2012. FEBRUÁR 10. péntek 18:00-21:00 óráig
"TAROT-DRÁMA" - a játékos, mozgalmas, színes módszer részleteiről, hogy miként történik egy helyzetfeltárás tarot-kirakással a két módszer egyesítésével. Hogy kiknek, mikor, milyen gondok oldására és miként alkalmazható hatékonyan ez az ötvözött módszer, arra a tájékoztató este folyamán fény derül…
Vezeti: Domján Mónika /
Pszichológus, önismereti tréner (A helyszínen jelentkező, 50% előleget befizető résztvevők 10% kedvezményt kapnak a hétvégi csoport árából.)

2012. FEBRUÁR 15. szerda 18:00 - 20:00 óráig
A PÁNIK - és ami mögötte van...
- szorongás, gyomorgörcs, heves szívdobogás, szédülés, légszomj, halálfélelem, pánik. Önnek is ismerősek a tünetek? Nincs egyedül! Egyre több ember küzd ellenük nap mint nap. De… VAN MEGOLDÁS! - a mikéntek sorát járjuk körül ezen az estén, ahol az interaktív beszélgetés során felteheti kérdéseit és a résztvevők között, egy 50%-os egyéni konzultáció is gazdára talál.
Vezeti: Uhlár Mónika életvezetési tanácsadó

(A fenti térítéses és az ingyenes programokra is, minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges az info@napszikra.hu központi címen, vagy a KAPCSOLAT menüpontból,
az adott szakembernél.

EGYÉB TARTALMAINK:

- Stúdiónk szakemberei rendszeresen publikálnak a nyomtatott és elektronikus sajtóban, tartanak előadásokat, vesznek részt szakértői tanácsadásokon a médiában is, így ezekből ajánlunk most egy cikket és egy adásrészletet olvasóink figyelmébe.

CIKK: Bobák Szilvia februári cikke ÁLARCAINK és az ÖNISMERET kapcsolatáról..

 


TELEVÍZIÓ : Pápai Ildikó
SZÍNTANÁCSADÁS témában volt a héten az RTL-KLUB vendégeFoyltatódik a facebook „NAPSZIKRA TANÁCSADÓK” oldalunkon a különféle módszereket képviselő tematikus sorozatunk, amelyben minden héten, más-más szakemberünk az adott hét házigazdája, ahol várjuk kérdéseiket, észrevételeiket bármely életvezetési, életmód témában.

Egyben örömmel adjuk hírül, hogy új oldalán, már egy dinamikusbb aktivitással várja továbbra is a különleges, érdekes élmények kedvelőit a megújult ÉLménysziget "SZÍNNEL-LÉLEKKEL", hogy az öt érzékszerven át, akár a hatodik is aktiválható legyen...- házihazda, az ArtStil Művészet- sé Stílusterápia műhely.

***

A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSIG IS, MINDEN KEDVES OLVASÓNAK empatikus érzetekkel és cselekedetekkel teli, vacogás-mentes napokat kívánnak a NAPSZIKRA SZAKEMBEREI!

(Napszikra SZAKEMBERKERESŐ TÁBLÁZAT)