"HATÁROK NÉLKÜL" - Pszinapszis 2011.

RENDEZVÉNY-hírek:

Ezen a hétvégén, ismét várja az érdeklődőket a PSZINAPSZIS fővárosi pszichológiai napok, amely idén a „HATÁROK NÉLKÜL” téma köré szervezte előadásait és műhelyeit.

A program-sorozat 04.16-án, péntek délután nyílik, majd szombat és vasárnap 10 órától látogatható, a rendező honlapján található részletek szerint.

Ennek keretein belül, 04.17-én, vasárnap délután, 14:45-től, a Napszikra Stúdió két terapeutája, Kalmár Éva és Pápai Ildikó is tartanak egy stílusjátékokkal átszőtt önismereti műhelyt, amely workshop a két utcányira lévő, Németh László gimnáziumba kihelyezett helyszínen kerül megtartásra.

INDULÓ CSOPORT-FOGLALKOZÁSOK felnőttek számára

"PÁRAN-PÁRBAN" - mert loboghatna de néha csak pislákol? Párkapcsolat-fejlesztő tréninget szervezünk, 3 - 4 olyan együttélő pár számára, akik úgy érzik és gondolják, szeretnének és tudnának is kapcsolatunk javítása érdekében önmagukért és párjukért is, együtt és külön is tenni még valamit...- de mit és hogyan?
Ezt a kérdést célozza a két csoportvezető, Dr Kellner Pál és Pápai Ildikó Várható kezdési időpont: 2011.04.22.

"KOMPLEX ÖNISMERET" - színházi, báb- és mozgáselemekkel - egy érdekes és különleges belső út megtapasztalásához, amely semmiféle művészi előképzettséget nem igényel, csupán egy meglévő szándékot arra, hogy igen, van még mit megtudnom önmagamról, akár rejtett rétegeimről is...- a csoport még egy fő jelentkezését várja, a 2011.04.30-án induló foglalkozás-sorozathoz. Vezetik: Kalmár Éva és Pápai Ildikó"NŐI ÖNBECSÜLÉS"
csoport szerveződik - tervezetten 2011.05.26-ától - a pozitív énkép és önbecsülés fejlesztésére, nők számára...- legyen az érdeklődő fizikailag vagy lelkileg bántalmazott, sértett vagy éppen sérült, de ha csak önmagát jobban értékelni vágyó nő, ebben a biztonságos közegben, akkor is garantált támogatást élvezhet... A csoportot Gyetvai Viktória vezeti.

***

Honlapunk AKTUALITÁSOK menüjében már olvasható Boldog Dániel
"Igazi FÉRFI - igazi NŐ" című írása, miként Boszó Zsuzsa "Az AURAFOTÓ SZÍNEI - a VÖRÖS" c. jellegértelmező sorozatának első anyaga is.

***

Egyéb hírek:

TEREMBÉRLÉS lehetősége
/ a Napszirka Terápiás Stúdió
alkalmi bérleti lehetőséget kínál olyan segítő-, konzultációs-, tréning-, oktató- és terápiás jellegű egyéni- és csoportos tevékenységet végző szakemberek számára, akik 1-12 fő részére keresnek, akár napi, heti 1-1 órára is bérelhető helyiséget a fővárosban, legyen az gyermek- vagy felnőtt-foglalkozás. Jó közlekedés, kultúrált körülmények, egyedi kedvezmények. További részletekért, személyes időpontegyeztetésért, kérjük, hívja a stúdió alábbi, központi számát.

Továbbra is várunk mindenkit FaceBook  közösségi oldalunkon, minden éltető kisugárzás fényében -    „…nap – mint NAP”

(Köszönjük, ha hírlevelünket továbbítja olyan ismerősei felé is, akik számára a lelki, szellemi, egyéni- és családi, életvezetési témák aktualitásai, szintén érdeklődésre tarthatnak számot.)