PÜNKÖSDI LÉLEKÜNNEP...

Kedves Hírlevélolvasó!

PÜNKÖSD LÉLEKÜNNEPÉT,  kisebb képes összeállításunkkal, honlapunk aktualitásai között köszöntjük, magunkhoz híven, "SZÍNNEL-LÉLEKKEL"...

További aktuális híreink:

Örömmel közöljük, hogy a Napszikra Gyermeknap alkalmából kisorsolt, a Napraforgó Kiadó által idén megjelentetett verses-képeskönyvek nyerteseinek névsora, már látható a honlap aktualitásai között, miként galériánkban már megtekinthető, a rendezvényről készült fotó-beszámoló is. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk, az érintetteknek már egyénileg küldtünk e-mail értesítést.

Szintén galériánkban tekinthető meg kisebb, képes kóstolónk a korábbi, fővárosi ÉLETMÓD-NAPon tartott, lakossági tanácsadásunkról is...- a verőfényes napsütésben, bőven akadt dolgunk...- köszönjük az érdeklődők megtisztelő bizalmát!

És bár így, tavasz végén, nyár elején, a legtöbben már szabadságukat tervezik, ám akik mégis szeretnének a nyár folyamán egy-egy rövidebb, ám tartalmas foglalkozáson résztvenni, azok számára most is kínálunk pár, még elérhető felnőtt programot, pl.:

SZEMJÓGÁT, CSALÁDállítást, KÉP-es önismeretet, TRANSZFORMÁCIÓ társast

Várjuk az érdeklődőket továbbra is FaceBook közösségi oldalainkon, akár a nyitott, Napszikra ÉLmény-megosztó, akár TANÁCSADÓI csoportunkba, "...nap - mint NAP"

(Közösségi oldalaink, ezentúl már rendre elérhetők honlapunk legalsó sávjából is, amely bár fejlesztés alatt áll, de már funkcionál.)

ÚJ!- mostantól, regisztrált olvasóink, honlapunk minden tartalmához, így szakembereinkhez is írhatnak személyes üzeneteket, legyen az általános vagy személyes komment, ezek publikus használata már elérhető, az oldalak alján látható  "ÚJ HOZZÁSZÓLÁS" linkeken át. Várjuk az észrevételek, ötletek, igények sorát, már így, közvetlenül is...- akár, jelen hírlevelünk kapcsán is...