ÉLETTELI ÚJ ESZTENDŐT!

Kedves Hírlevélolvasó! 

Idén utoljára jelentkezünk, hiszen perceken belül véget ér az idei esztendő.
A 2012-es év várható változásairól sokféle megközelítés látott már napvilágot, baljós világvégi árnyak beköszöntétől egy jelentős, szellemi dimenzióváltás meglétéig, de hogy itt a földön, vagy az univerzum rendszerében valójában mi fog történni, az a jövő titka...
Azt viszont tudjuk, mert ismerjük, éljük és tapasztaljuk, hogy az emberi elme és lélek, miként a test is, csodálatos módokon képesek egymásra áthatva is működni, tudatos módon teremteni, vonzani, létrehozni. Történjen bármi, meglévő alapképességeink, gondolkodás- és látásmódunk, hitünk és cselekvő erőnk, ma és holnap is remélhetőleg még a miénk. És mivel a megtörtént múlton már, a láthatatlan jövőn még nem tudunk változtatni, így mindenkori jelenünkben, továbbra is lehetőségünk lesz szellemi, érzeti és fizikai energiáinkat arra és úgy fordítanuk, hogy az önmagunk és környezetünk számára éltető legyen.
Mindezek további csiszolásához, megerősítő fejlesztéséhez, gyakorlásához ajánljuk hamarosan induló kiscsoportos programjainkat, úgy verbális, kreatív mint szimbolikus technikák bevonásával.

HAMAROSAN INDULÓ, JANUÁRI CSOPORTFOGLALKOZÁSOK:

01.10-étől, LELKI TÖLTŐÁLLOMÁS KLUB néven, a korábbi önismereti csoport folytatásaként, már nyitott, alkalmanként is látogatható formában. Mostantól kéthetente, szerdai napokon, az egyéni célok megvalósításának közösségi támogatásával, életviteli témák sokszínűségével.
Vezeti: Bobák Szilvia integrál-tanácsadó

01.17-étől, ismét indul a harmóniafejlesztő
ÖN-KÉP-VISELET, STÍLUS- és KARAK'TER'ÁPIA   önismereti kurzus, hogy az önbizalommal teli megjelenés, fellépés és kommunikáció, már ki-ki egyedi, gyógyhatású szépítményeinek mindennapi, energetizáló működésével gazdagodva áramolhasson..."SZÍNNEL-LÉLEKKEL"
Vezeti: Pápai Ildikó / Szocio - és művészetterapeuta, stílustréner, színtanácsadó


01.20-ától, 
Crowley TAROT-KLUB -
havonta egy alkalommal, a korábbi TAROT csoportokban végzettek, valamint a TAROT kártyák általános szimbólumrendszerét, önismereti mélységeit elsajátítani, gyakorolni vágyók számára.
Vezeti: Domján Mónika pszichológus, önismereti tréner


02.02-ától, ÚJ ÉV - ÚJ ENERGIÁK: TUDATOS TEREMTÉS KLUB nyitott, akár alkalmi  részvételi lehetőséggel, hogy az emberi elme által teremthető minőségek módja és útja, bárki számára megismerhetőek és gyakorolhatóak legyenek, már az ÚJ LÉT-ENERGIÁK ismeretében és alkalmazásával.
Vezeti: Szalai Krisztián coach


"BETEKINTÉS A KILÁTÁSOKBA" -
...nap - mint NAP

INGYENES ESTEK a NAPSZIKRÁBAN...- különféle kiscsoportos, módszerismertető beszélgetések életvezetési, önismereti témákban
:

2012. JANUÁR 10. kedd 18:00-20:00 óráig

"ÖN-KÉP-VISELET SZÍNNEL-LÉLEKKEL" -
stílusterápia / harmóniafejlesztés...

2012. JANUÁR 11. szerda 18:00 - 20:00 óráig

"MIRE VAGYOK KÉPES"
így év elején? Képi szimbólumok az önismeretben...

2012. JANUÁR 19. péntek 18:00-21:00 óráig

"TAROT-DRÁMA"
- a játékos, mozgalmas, színes módszer részleteiről...


2012. JANUÁR 26. csütörtök 18:00 - 20:00 óráig
"A TEST BETEGSÉGE a LÉLEK ÜZENETE?"
bírhat-e gyógyhatással  a gondolat ereje?

A fenti térítéses és az ingyenes programokra is, minden esetlben előzetes bejelentkezés szükséges az info@napszikra.hu központi címen, vagy a KAPCSOLAT menüpontból, az adott szakembernél.
(SZAKEMBERKERESŐ TÁBLÁZAT)


***
Várunk mindenkit továbbra is Facebook közösségi csoportunkba színes élmények megosztásához, illetve a FB „TANÁCSADÓK” oldalunkon is, életvezetési kérdések megvitatásához.

A SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSIG IS, MINDEN KEDVES OLVASÓNAK AZ ALÁBBI KÉPESLAPPAL KÍVÁNNAK ÉLETTELI, BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT A NAPSZIKRA SZAKEMBEREI -
"...nap - mint NAP"