Van zsákunkban minden jó...

Kedves Hírlevélolvasó!

Igen, némileg kölcsönvettük a gyermekdal egyik közismert sorát, de mivel a tartalma valós, nem okozunk vele csalódást...- hiszen tényleg van zsákunkban minden jó,  egy vidám, Mikulás-napi játékos pályázat nyereményekkel, egy térítésmentes, hétvégi lélekdúsító program lehetősége, több ingyenes, esti módszerismertető részlete, valamint egyéb aktualitásaink hasznos információi is.


Társadalmi célú FELHÍVÁS!
"ÖN-KÉP-VISELET színnel-lélekkel" címmel, Bp.Terézváros önkormányzata jóvoltából, a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesülettel közösen, stúdiónk által szerveződik egy több módszerre épülő, hétvégi ÉLETVEZETÉSI, ÉLETMÓD-támogató INGYENES program érintett kerületi lakosok számára. Időpontja:
2011.december 17-én és 18-án.
(A napi 2 x 2,5 órás foglalkozások külön is látogathatók.) Megkérjük tehát kedves TERÉZVÁROSI olvasóinkat, az info@napszikra.hu címre, küldjenek számunkra egy bejelentkezést (név, cím, telefonszám megadásával), hogy a részleteket már közvetlenül pontosíthassuk bármely érintettel. Tekintettel a közelgő dátumra, tisztelettel megkérünk mindenkit, akinek él ismerőse, családtagja, barátja a VI.kerületben, tegye meg, hogy értesíti őt erről a hírről, mert szeretnénk ezt a lélektápláló, térítésmentes lehetőséget maximálsian kiaknázni. Minden közreműködő segítséget, előre is hálásan köszönünk!
(Info vonal: 06-30/260-2906 vagy 06-20/275-2421 hétvégén is.)

***

DECEMBERI INGYENES, kiscsoportos MÓDSZERISMERTETŐ beszélgetések estjei
(Részletek a címekben.)  

"ÚJÉVI FOGADALMAK HELYETT.."- mert a fogadalmakat olykor nehéz megtartani. Ilyenkor előfordul, hogy bűntudatot érzünk, leértékeljük magunkat, mert nem voltunk rá képesek, vagy legyintünk, hogy „ez csak egy fogadalom, nem érdekes”, miközben a lelkünkben egyszerűen még nem álltunk készen arra, hogy a fogadalom tárgyát megvalósítsuk. Az estén többféle egyéni és csoportos mód részleteire is fény derül, hogy ki-ki eldönthesse, melyik önismereti út leginkább a sajátja.
2011.12.07. szerda 18:00 - 20:00
Vezeti
:
Bobák Szilvia /
Integrál tanácsadó

"ÖNMAGUNKRÓL MÁS-KÉP(P)"  - ha Önnek is elege van abból, hogy újra és újra ugyanazokba a problémákba ütközik, ha nem tudja elfogadni magát, nincs önbizalma, úgy érzi mindenki kihasználja, ha évek óta keresi valódi önmagát, vagy kíváncsi betegségei lelki okára, ha változást szeretne végre és szeretné kezébe venni az élete irányítását, lássa meg az életét, a problémáit, önmagát másképp!
2011.12. 08. csütörtök 18.00 – 20.00
Vezeti: Uhlár Mónika /
életvezetési tanácsadó


"A TEST BETEGSÉGE A LÉLEK ÜZENETE?" - igen, hiszen amint kint, úgy bent, ahogy lélekben, úgy testben is, mindig egyek vagyunk önmagunkkal...- de hogy honnan eredhet és miről szólhat egy belső elakadás, ami a testünk által üzen? Bevilágítunk olyan kissé fura kérdések mögé is, hogy pl. mitől válhat ajándékká egy kellemetlen vagy fájdalmas tünet...?
2011.12.12. hétfő 18:00 - 20:00 Vezeti: Pápai Ildikó Szocio- és művészetterapeuta, önismereti tréner

"STÍLUS- és KARAK'TER'ÁPIA SZÍNNEL-LÉLEKKEL" - a művészetterápia alapú, harmoniafejlesztő ön-kép-viseletről...
Miként „táplálhatnak” bennünket mindennapjainkban a színek, formák, anyagok? Miként üzenünk megjelenésünk látható, hallható, egyéb úton érzékelhető stíluselemeivel? Hogy lehet ezeket úgy harmóniába hozni, hogy az életvitelünket „nap – mint NAP” erősítse és támogassa? A kreatív stílus-fejlesztés lehetőségei egyénileg és egy csoportfolyamatban, némi gyakorlati példákkal fűszerezve.
2011.12.14. szerda 18:00-20:00
Vezeti: Pápai Ildikó
/ Szocio- és művészetterapeuta, stílustréner, színtanácsadó

JANUÁRBAN *** ISMÉT INDULÓ ***, KREATÍV FELNŐTT CSOPORT:

2012.január 17-én, majd május végéig, 20 héten át, keddenként 18-21 óráig tart majd a művészetterápia alapú, STÍLUS- és KARAK'TER'ÁPIA harmóniafejlesztő, önismereti kurzus. Célja, hogy ki-ki önképe, önkép-viselete, fellépése és megjelenése, napi verbális- és metakommunikációja, energetikai háztartása a színek-, formák, hangok és gesztusok segítségével, mind egyénibbé, személyesebbé, ezáltal egyre hatékonyabbá válhasson.
Érintett témák: - egyéni színkarakterek, színterápia alapok, rend és trend, divat és egyediség, mimika, hangszín, önkifejezés, önértékelés, önmegvalósítás, kapcsolati harmóniák, hivatás, önérvényesítés, tápláló flow-élmények a mindennapokban...
(Az eddig már beregisztrált tagok jelentkezése alapján, FÉRFI-NŐI vegyes-csoport szerveződik.)
Vezeti: Pápai Ildikó / Szocio - és művészetterapeuta, stílustréner, színtanácsadó

A fenti térítéses és az ingyenes programokra is, minden esetlben előzetes bejelentkezés szükséges az info@napszikra.hu központi címen, vagy a  KAPCSOLAT menüpontból, az adott szakembernél. (SZAKEMBERKERESŐ TÁBLÁZAT)

***
JÁTÉK! ÉLMÉNY! JÓKEDV! SZÓRAKOZÁS! - és többféle ajándék, így is, úgy is...
MINI VERSÍRÓ PÁLYÁZAT: de ki ad ajándékot "A MIKULÁSNAK..." ?


Akár mi és most, de hogy miként és mit is nyerhetünk ezzel a kis könnyed játékkal,
azt
pontosan elárulják a részletek...


Aktuális CSALÁDI program:

Ajánljuk, mert másutt is "LESZ ZSÁKJÁBAN MINDEN JÓ..."  - például 2011.DECEMBER 4-én, vasárnap, az ország legnagyobb, 5000 nm-es JÁTSZÓHÁZÁBAN, a pest határában található Dunakeszi ÉLMÉNYVÁROSBAN is - ahol konceretekkel, kreatív karácsonyi kézműves-foglalkozásokkal, családi játékokkal és persze, édes meglepetésekkel vár kicsiket és nagyokat a jó, öreg MIKULÁS bácsi - csak bírja szusszal...(Jelen hírlevelünk a honlapon, annak továbbítható linkjével ITT található.)

Várunk mindenkit továbbra is nyitott Facebook közösségi csoportunkba színes élmények megosztásához, illetve a FB „TANÁCSADÓK” oldalunkon is, életvezetési kérdések megvitatásához.


A személyes vagy online találkozásig is, további melengető
ÉLMÉNYEKKEL T
ELI, kellemes ünnepi energiákat KÍVÁNNAK
a NAPSZIKRA SZAKEMBEREI "...nap - mint NAP"