FÉNYSZEGÉNYNEK TŰNŐ IDŐSZAK...

Kedves Hírlevélolvasó! 

Ahogy azt tapasztaltuk, szokatlan tavaszi áramlatok közben kezdtek csökkenni az évszak nappali fényei, és bár ez elsőre kellemes lehet, de ne feledjük, hogy sajnos ez is az emberiség önös beavatkozásainak, az üvegházhatás kibillenésének következménye.
Tehát szép lassan kisétálunk immár az őszből is, ezzel együtt, a külső zsongások helyett, egyre több benti időt kapunk az élettől a már befelé húzódó, mélyebben zajló gondolati és lelki tartalmak, miként az együtt töltött, meghitt pillanatok sűrűbb megéléseihez is. Stúdiónk holisztikus szemlélete is azt vallja, hogy nincs "rossz idő", csak abban pár, még fel nem ismert, át nem élt lehetőség, amelyek mind érdekesebb eltöltéséhez, jelen hírlevelünk is adhat némi segítséget. És bár a kinti fény visszavonul, naponta gyengül, de ezzel egyenes arányban, bent és még beljebb, általunk és értünk, bennünk is, vagyis más síkokra áthelyeződve, mégis árad, tovább áramlik...

***
FELHÍVÁS!
- a Bp. VI. kerületi önkormányzat támogatásával, stúdiónk által szerveződik egy decemberi, intenzív hétvégi ÉLETVEZETÉSI, ÉLETMÓD-támogató INGYENES program érintett kerületi lakosok számára, így megkérjük kedves TERÉZVÁROSI olvasóinkat, e-mailben küldjenek számunkra egy bejelentkezést (név, cím, telefonszám megadásával) az info@napszikra.hu címünkre, hogy a részleteket már közvetlenül pontosíthassuk. Köszönjük!

***

Folytatjuk INGYENES MÓDSZERISMERTETŐ estjeinket
az alábbi témák szerint. (Részletek a címekben.)  

        
MAI ALKALOM! "JÖVŐNK A JELEN TÜKRÉBEN" - azaz miként alkalmazható a TAROT szimbolikus képi világa az önismereti munkában?
2011.11.11. péntek
18:00 - 19:00 óráig. / Domján Mónika /
pszichológus, Tarot -elemző


                             TOVÁBBI ALKALMAK:

"A TEST BETEGSÉGE a LÉLEK ÜZENETE?" - igen,
hiszen amint kint, úgy bent, ahogy belül, úgy kívül is...
- de honnan ered és miről szól egy elakadás üzenete?
Belenézünk, mitől válhat ajándékká egy tünet..
2011.11.14. hétfő 18:00 - 20:00 óráig / Pápai Ildikó / Szocio- és művészetterapeuta, önismereti tréner

„SZÍNNEL-LÉLEKKEL" STÍLUS és HARMÓNIA
- színek, formák, textúrák, a látható és rejtett hangsúlyok üzenetei. Mennyire alkotjuk, éljük meg tudatosan napi ön-kép-viseletünket és azok megtartó energiáit?
2011.11.17 csütörtök 18:00 - 20:00 óráig / Pápai Ildikó / Stílustréner, színtanácsadó

"MIRE VAGYOK KÉPES" - így év vége felé?
Miként hatnak, üzennek a képek, versek, rajzok önmagunk megismerésének szolgálatában? - nézzük meg, miként működnek a szimbólumok gyakorlati példákkal.
2011.11.23. szerda 18:00 - 20:00 óráig / Dóra Judit / Képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó

"GRAFOTÜKÖR" - avagy tükröm-tükröm mondd meg nékem... /A grafológia megismerése mindenkinek ajánlott, aki élete bármely fontos területén bizonytalan: munka, pályaválasztás, párkapcsolat, társas kapcsolatok, énkép, pszichés közérzet, készségek, képességek...
2011.11.30. szerda 18:00 - 20:00 / Benkó Erzsébet / Grafológus, önismereti tréner
---------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTUÁLISAN INDULÓ FELNŐTT CSOPORT:
(a résztvevői létszám függvényében)    

TAROT-Tanfolyam - Crowley szimbólumokkal
(4 alkalmas, egymást követő PÉNTEKI napokon, 18-21 óráig)
Vezeti: Domján Mónika pszichológus
Első alkalom: 2011.november 18. péntek 18 órától

A fenti térítéses és az ingyenes programokra is, minden esetlben előzetes bejelentkezés szükséges az info@napszikra.hu központi címen, vagy a  KAPCSOLAT menüpontból, az adott téma vezetőjénél. (SZAKEMBERKERESŐ TÁBLÁZAT)

***

 Most VASÁRNAPIG ELÉRHETŐ, FÉLÁRÚ AKCIÓS LEHETŐSÉGEK:

Tekintettel arra, hogy az EGYÉNI KONZULTÁCIÓK lehetőséget adnak időnként egy-egy  kedvezményes időszak megvalósításához, így stúdiónk 2011.NOVEMBER 13-ig együttműködő partnere az ÁRBÚVÁR KUPON-generáló szolgáltatásnak, az alábbiak szerint:

"LÉLEKBALZSAM" gyűjtőcímen, életvezetési témákban, 50%-os kedvezménnyel, 12 kategóriában, az adott szakemberek részvételével (kizárólag a külön feltüntetett témákban és tanácsadókkal.)
Részletek az ÁRBÚVÁR oldalán
Részletek a NAPSZIKRA oldalán

"SZÍNNEL-LÉLEKKEL"
gyűjtőcímen, stílus - és színtanácsadó,  harmóniafejlesztő konzultációk 4 kategóriában 50%-os kedvezménnyel, férfiak és hölgyek számára is.
Részletek az ÁRBÚVÁR oldalán 

                                      Részletek a NAPSZIKRA oldalán


---------------------------------------------------------------

Ajánlott egyéb program:

És ha már a fény megy, bizony másként, de jön is...- pl. 2011.11.19-én szombaton, az EZOPORTA által szervezett FÉNYVÁRÓ FESZTIVÁLON is, ahol stúdiónk szakemberei, ismét szeretettel várják az érdeklődőket a helyszínen, "színnel-lélekkel"...

***
(Jelen hírlevelünk továbbítható linkje itt található)

Várunk mindenkit továbbra is nyitott Facebook közösségi csoportunkba színes élmények megosztásához, illetve a FB „TANÁCSADÓK” oldalunkon is, életvezetési kérdések megvitatásához.

A személyes vagy online találkozásig is, további melengető
ÉLMÉNYEKKEL T
ELI, NAPSUGARAS energiákat KÍVÁNNAK
a NAPSZIKRA SZAKEMBEREI "...nap - mint NAP"