ITT LESZ AZ ŐSZ, ITT LESZ ÚJRA...

Kedves Hírlevélolvasó!

Reméljük, mindenkinek pihentető ÉLményekkel teli, megtartó és melengető energiákban gazdag nyara volt, de a naptárra nézve, bizony már jócskán az ősz felé haladunk.
Így visszarendeződünk évközi sorainkba, ismét elindul egy tanév, miként nálunk is, hamarosan kezdődnek a felnőttek számára szervezett intenzív hétvégi, illetve több hetes,  hónapos, rendszeres  tanfolyamok, tréningek, kurzusok.

Hogy ki-ki, még időben megtalálhassa és elérje a számára leginkább vonzó lehetőséget, jelen hírlevelünkben kiemeltük stúdiónk őszi kínálatát, bízva abban, hogy a különféle módszerek, jellegek és időrendek mentén, mindenkinek sikerül a számára legoptimálisabb foglalkozást megtalálnia.

MOST INDULÓ FELNŐTT CSOPORTOK,
konkrét kezdéssel, időrendi sorrendben 

(Limitált létszámú, max. 10 fős kiscsoportos foglalkozások,
amelyek semmiféle előképzettséget nem igényelnek)

08.31-től, szerdánként:
„MŰVÉSZETTERÁPIA” – "színnel-lélekkel" - 17 hetes kreatív,
művészetalapú önismeret. Vezeti: Nagy-György Attila

09.01.től, csütörtökönként:
„KARAK'TER'ÁPIA” – "színnel-lélekkel" - 17 hetes harmóniafejlesztő önismeret, stílustréning és színterápia alapokkal. Vezeti: Pápai Ildikó

09.03-04. szombat-vasárnap:
"BÁB-, MOZGÁ
S- és SZÍNHÁZ" - "színnel-lélekkel" – intenzív hétvégi, összesen 4 napos,  két hétvégés komplex, kreatív önismeret. Vezeti: Kalmár Éva és Pápai Ildikó 

 09.09-től, péntekenként:
„LELKI TÖLTŐÁLLOMÁS” - 15 hetes integrál szemléletű önismerti sorozat. Vezeti: Bobák Szilvia

09.19-től, hétfői napokon:
„TAROT-TANFOLYAM”
4 hetes önismereti, szimbólumelemző csoport, Crowley alapokkal. Vezeti: Domján Mónika


Akik bizonytalanok még a jellegek kapcsán, illetve szeretnék a foglalkozások ívét jobban megismerni, azok számára a felnőtt csoportok indulása előtt, egy-egy INGYENES módszertájékoztató lehetőséget kínálunk, az alábbiak szerint:

INGYENES témaismertető-konzultációk

"Színnel-lélekkel..."- a „KARAK'TER'ÁPIA”, „MŰVÉSZETTERÁPIA” és a "BÁB-MOZGÁS-SZÍNHÁZ" foglalkozások alapjairól, nyitott beszélgetés a három kreatív, de külön zajló önkép-építő, önismereti, önfejlesztő foglalkozás mibenlétéről.
2011.08.22. hétfő, 18:00-20:00 óráig / Pápai Ildikó
/ Szocio - és művészetterapeuta, stílustréner, színtanácsadó

„Az integrál tanácsadás és a csoport varázsa” -
a "LELKI TÖLTŐÁLLOMÁS" módszerismertető előadása, egy alternatív pszichológiai ágról, ahol a folyamat és a technika Önhöz igazodik.
2011.09.05. hétfő, 18:00-20:00 óráig / Bobák Szilvia
/ Integrál-tanácsadó, spirituális választerapeuta

"Jövőnk a jelen tükrében…” - Crowley tarot csoport - avagy hogyan segít minket a tarot-kártya önismereti üzenete? – módszerismertető előadás és demonstráció.
2011.09.06. kedd, 18:00-20:00 óráig /
Domján Mónika - Pszichológus, önismereti tréner, személyiségfejlesztő

"Színnel-lélekkel..."- UTÓLAG JELENTKEZŐK számára -
a „KARAK'TER'ÁPIA”, „MŰVÉSZETTERÁPIA” és a "BÁB-MOZGÁS-SZÍNHÁZ" foglalkozások alapjairól, nyitott beszélgetés a három kreatív, de külön zajló önkép-építő, önismereti, önfejlesztő foglalkozás mibenlétéről.
2011.09.12. hétfő, 18:00-20:00 óráig / Pápai Ildikó
/ Szocio - és művészetterapeuta, stílustréner, színtanácsadó

„Megküzdés nehéz élethelyzetekben” - módszerismertető előadás az "ÉN-VILÁg-KÉP"-em foglalkozásról, a képek, rajzok, szimbólumok segítségével történő önismeret fejlesztéséről.
2011.09.20. kedd, 18:00-20:00 óráig / Dóra Judit
- Képi kifejezés-pszichológiai szaktanácsadó, coach, szupervizor

Az adott férőhelyek okán, a fenti, ingyenes alkalmakra is, miként a csoportokra is, minden esetben e-mailben, előzetes bejelentkezés szükséges, amelyeket beérkezési sorrendben regisztrálunk és igazolunk vissza. (info@napszikra.hu)

***
AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK - ahol ismét INGYENES
szakértői tanácsadásokkal,

egy-egy módszer személyes ismertetésével is várjuk az érdeklődőket,
egy hétvégén, immár párhuzamosan, két helyszínen is:   "XXVI.Nemzetközi Budapesti ÁSVÁNYBÖRZE és ékszerkiállítás" valamint idén, kapcsolt ezoterikus jellegek találkozója...
2011.08.27-28. szombat-vasárnap
Vasúttörténeti Park Bp.


***

JÖN!   JÖN !   JÖN!

Az  "ÉLETRÉSzEK" életvezetési, különféle témamodulokból álló sorozat keretén belül:

"KÉZ A KÉZBEN" - avagy: mindent
a PÁRKAPCSOLATOKRÓL...
 

INTENZÍV HÉTVÉGE,
2011. SZEPTEMBER 17-18-án:


számtalan érdekes tartalom,
ismeret és élmény.
(Részletek)

***

+ hírünk: a nyári utolsó, ma esti SELYEMFESTÉS alkalmi foglalkozásra még két fő számára tudunk helyet biztosítani. Kezdés: 2011.08.19 PÉNTEK 17-óra
Bejelentkezés már csak telefonon: 06-30/260-2906

Várunk mindenkit továbbra is, a mindennapi élmények megosztását célzó megújult FaceBook NYITOTT Csoportunkba, illetve az új FB „TANÁCSADÓ” oldalunkon is, ahol életvezetési kérdések megválaszolásában segítenek szakembereink. 

A személyes vagy online találkozásig is, további szikrázó ÉLMÉNYEKKEL TELI, NAPSUGARAS energiákat KÍVÁNNAK a NAPSZIKRA SZAKEMBEREI!
"...nap - mint NAP"