Adatvédelmi értesítés...

Kedves Hírlevél-olvasó!

      Amint bizonyára már Ön is értesült róla, 2018. május 26-ától, hatályba lép az Európai Unió új adatvédelmi szabályozása, a GDPR. Jelen értesítésünket ennek kapcsán küldjük most azon olvasóink számára, akik fennállásunk ideje alatt személyesen vagy online módon feliratkoztak hírlevelünkre, kapcsolatba léptek velünk bármely rendezvényi megjelenésünk alkalmával, illetve résztvevői voltak a Napszikra Életvezetési- és Terápiás Stúdió valamely foglalkozásának.

A korábbi, névhez és/vagy telefonszámhoz kötött feliratkozások adatait mára megszüntettük, lévén azok eddig is csak az e-mailcímek pontosításait szolgálták, de amelyek nem szükségesek azok kiküldéséhez. Ennek értelmében, jelenleg csak olyan e-mail adatokat tartunk nyilván - kizárólagos helyen, oldalunk webhosting-ot ellátó, biztonságos szerverén -, amelyek nem alkalmasak egy adott, konkrét személy kilétének, tartózkodási helyének, kinézetének, állapotának, lakcímének stb. beazonosíthatóságára.
Ezen e-mailcímek csakis a hírlevelek kézbesíthetőségi adatai, hogy aktuális híreinket, írásainkat, programjainkat megoszthassunk az érdeklődő egyéni és szakmai körökkel.

A Napszikra hírcsatorna egyéb célból személyes adatokat nem gyűjt, nem kezel, így az anonimitást élvező e-mail címeket harmadik fél részére nem adjuk tovább, annak bármely felhasználásához - előzetes felkérés és jóváhagyás nélkül - nem járulunk hozzá. (Ez az adatkezelő szerver üzemeltetőjére is vonatkozik.) Amennyiben bármely zárt vagy nyilvános foglalkozásunkon fotó és/vagy videofelvétel készült, azt vagy már korábban közzétételi nyilatkozat mellett kezeltük, vagy a nyilvános helyszínekre vonatkozó  módon publikáltuk, amelyeket a jövőben is egyéni engedéllyel vagy az adott törvényi előírásoknak megfelelően gondozunk.

Ahogy a feliratkozásokra, úgy természetesen az e-mail címek törlésére is van többféle mód: az önként vagy kérésre is megtehető, egyfelől a levelünk alján látható linken, illetve az info@napszikra.hu központi címünkön át is. (Bármely téma-azonos probléma esetén, a +36 30 260 2906-os központi számunkon, munkanapokon 9-18 óra között is készséggel állunk Olvasóink rendelkezésére.) 
Önnek tehát joga van kérelmezni az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, egyben tiltakozhat személyes adatainak méltatlan kezelése ellen.
Joga van hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtti, a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. Ha úgy véli, adataival bárhol sérelmezhető módon bánnak, úgy Önnek joga van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, http://naih.hu, 1530 Budapest, Pf.: 5., telefonszám: (1-36)-1-391-1400) panaszt benyújtani.

Amennyiben viszont úgy véli, továbbra is szívesen fogadná nem túl terhelő,  gyakoriságában és terjedelmében is merőben kíméletes hírleveleinket, úgy az Ön - személyi beazonosításra továbbra sem alkalmas - e-mail elérhetőségét szerverpartnerünk (Instar Interactive Kft. - www.instar.hu) megbízható tárhelyén ezután is bizalmasan őrizzük. (Vonatkozó hivatalos dokumentumunk a szolgáltatóval GDPR20180511 számon, a fentiek értelmében, határidő előtt, már hitelesítetten frissült.

Köszönjük megtisztelő figyelmét és megértését, miként eddigi és további bizalmát, amelyre a jövőben is számítunk "nap - mint NAP".

Üdvözlettel:

Pápai Ildikó
( - az adatkezelési biztonságért felelős, kijelölt kapcsolattartó)
E-mail: pildiko@napszikra.hu
Tel.: +36 30 260 2906