REINKARNÁCIÓS foglalkozás

           Az ember problémáinak nagy része a tudatalattiban rejlik. A reinkarnációs ülések legfőbb célja a tudat rejtett tartalmaival való találkozás, annak a jelen valóba, a realitásba emelése és ezzel, az ott rejlő érzelmi blokkok (betegségek, visszatérő élethelyzetek) valódi okának semlegesítése.

A folyamat a karma, az ok-okozat elvén alapszik. Egy korábbi életszakaszban, vagy egy valamikori, megelőző életben bekövetkezett esemény még ma is hatást gyakorolhat az érintett személy tudati, testi, érzelmi életére.

Ezeknek az élményeknek vezetett

keretek közti újbóli átélése, megtapasztalása, lehetőséget kínál a teljes azonosulásra és integrációra. Egy régi seb akkor is akadályozhatja a szabad energiaáramlást (rossz közérzetet, betegséget okozva), ha a látható nyoma már rég begyógyult.

A bekövetkezett trauma pillanatában elkülönül a tudat egy része, „beragad” az én egy darabja. Ezekhez a mélyen kódolt sérülésekhez, korábban megtett fogadalmakhoz tudatos szinten nem férhetünk hozzá, mégis jelen vannak, meghatározzák életünk működését.

Amiben a segítségére lehet: 

mélyebb önismeret, stresszkezelés, fóbiák, ismeretlen eredetű fájdalmak, meghatározhatatlan, visszatérő félelmek, ismétlődő élethelyzetek, egészségügyi problémák, halálfélelem, étkezési rendellenességek, családi problémák, függőségek, szexuális problémák, tartós anyagi, pénzkezelési nehézségek

Bejelentkezés: 

Telefonon:  +36 30 397 0725, e-mailben: palvolgyi.krisztina@gmail.com

 

Információ és időpontfoglalás: REINKARNÁCIÓS foglalkozás