KARRIERÉPÍTŐ TANÁCSADÁS (kompetenciaelemzés és kommunikációfejlesztés)

Nem érzi jól magát jelenlegi munkahelyén és pályamódosításon gondolkodik?

Nincs biztos képe önmagáról az ügyben, hogy mik is kompetenciái, egyéni képességei, hogy a humán, reál, műszaki vagy művészi vonal áll-e leginkább közel habitusához?

Ön kereshet továbbtanulási, képzési lehetőséget, állhat munkahelyváltás, pályamódosítás előtt…- bármely esetben, szeretettel várom Karrieréptő Tanácsadásomon, amennyiben segítségre, saját válaszaira, belső iránymutatásra, önismeretre van szüksége.

A tanácsadás során segítő beszélgetéseken, szimbólumelemző gyakorlatokon és kreatív feladatokon keresztül felmérjük erősségeit, még rejtett lelki, tudati hívásait, elképzeléseit, eddigi tanulmányai és tapasztalatai tükrében segítünk önmaga valójába mélyebb betekintést adni, ezzel az optimális és reálisan elérhető lehetőségek megtalálásában, az ezekhez vezető út feltérképezésében ÖN-MAGja és HÍVatása felsimerésében előrébb jutni.

Az első interjú során feltérképezzük egyéni élethelyzetét, személyes céljait, hogy azoknak megfelelően a leghatékonyabb utat találjuk meg az útkereső számára.

(A tanácsadást követően igény szerint, egy: viselkedési, megjelenési, kommunikációs, ún. „stílus- tréning”-gel is segíthetjük önképét még inkább kiteljesíteni, személyre szabottan, egyéni- vagy kiscsoportos foglalkozások formájában, szintén a stúdió keretein belül.)

Gyakorisága: 3-5 alkalom (az igénylő egyéni szükségletei alapján, a szakemberrel előre egyeztetett időpontban)

Időtartama: 50 perc foglalkozásonként

Részvételi díja: 8.000 Ft/ fő / alkalom

Információ és időpontfoglalás: KARRIERÉPÍTŐ TANÁCSADÁS (kompetenciaelemzés és kommunikációfejlesztés)