Lazító, frissítő, energetizáló MASSZÁZSOK....


AJÁNDÉKUTALVÁNYOK- és BÉRLETEK a FA ALÁ...

(2018 tél)

              Az ünnepi ajándékozást megkönnyítendő ajánljuk érdeklődő olvasóink figyelmébe alábbi MASSZÁZS-utalványaink és bérleteink lehetőségét, amelyek írásbeli megrendelést követően, december 23-ig vehetők majd át személyesen a fővárosban (előzetes telefonos egyeztetést követően), illetve kerülnek utánvéttel postára december 17-éig, hogy még időben a fa alá kerülhessenek.

               A választott téma utalványa/bérlete egy exkluzív, ünnepi borítékban és kivitelben kerül átadásra, amely kérésre, akár névre szólóan is kérhető.
(Az alábbi masszázscsomagok felnőttek számára szólnak a megadott alkalom szerint, amelyek semmiféle intim jelleget nem tartalmaznak.)
               A kezelések helyszíne a fővárosi Napszikra Terápiás Stúdió egyk galériája, amely a teljes élményt segítendő, illatos-zenés környezetben, a vendég által előre kiválasztható illatú masszázskrém- vagy olaj harmóniájával teszi élmény-gazdaggá a frissítő, lazító és energetizáló alkalmakat.
A kezeléseket JAKAB SZILVIA okleveles masszőr végzi, aki a kezelés előtt- és után, a vendég igénye szerint, kisebb személyes tanácsadói konzultációval is segíti látogatóit.

Az akciós ünnepi ajándékkártyák/bérletek 2019. I.név végéig használhatók fel.

E-mail: jakabszi@gmail.com  Telefon: +36-30/559 2737
Bemutatkozása a honlapon
 

1. „RELAX” AJÁNDÉKKÁRTYA

45 perces relaxáló masszázs
 (teljes testen, választható különféle illatú masszázskrémmel vagy olajjal)

9.900 Ft /
1 al
kalom

2. „FRISSÍTŐ” AJÁNDÉKKÁRTYA 
  

70 perces energetizáló, stressz oldó testmasszázs, adott izomterületre koncentráltan is
(teljes testen, választható illatú különféle masszázskrémmel vagy olajjal)

11.900 Ft/
1 alkalom

3. „FRISSITŐ” BÉRLET

1 + 1 alkalmas, vagyis 2 x 45 perces, egy energetizáló és egy pihentető masszázs két külön napon. Ehhez a bérlethez jár egy külön meglepetés ajándék is.

14.900 Ft/
2 alkalom

4. „KARÁCSONY VARÁZSLAT” bérlet

 

1 + 1 alkalmas wellness masszázs extra hatású vivőanyagokkal.
2 x 45 perces, egy energetizáló masszázs a feltöltődésre
és egy kényeztető
alkalom, két külön napon.


15.900 Ft/
2 alkalom

5. „ENERGIABOMBA” bérlet

1 + 1 + 1 Wellness masszázs
(amely 3 féle, egyenként 70 perces teljes energetizáló, frissítő és ellazító masszázst tartalmaz, három külön napon)


24.900 Ft/
3 alkalom

Lazító, frissítő, energetizáló masszázsok  a mindennapi stressz oldására, a jobb közérzetért

A masszázs elsősorban azoknak szól, akik szeretnének testileg-lelkileg is ellazulni, feltöltődni, vagyis relaxálni, mégis kötben energiával feltöltődni. A kezelésk során, minden lényeges izmot átmozgató finom érintésekkel, a mindennapi stressz, az egyéb felhalmozódott idegi, mentális feszültségek oldására kerül sor. Azokon a testrészeken, a vállon, háton, nyakon, deréktájban, ahol „be tud állni” az izom és ez kellemetlen fájdalmat okoz, jó hatással bír egy rövid vagy hosszabb kezelés.

Az energetizáló masszázs módszere hidat alkot a test és a tudat kommunikációjában. Mentális szinten is hatást gyakorol ránk a tudatunkban, vagy az az alatt megbúvó, így előidézett betegségek gyógyulási, vagyis öngyógyító folyamatait is képes támogatni, elindítani.

Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad. Beindítja a nyirokkeringést és normalizálja a vérkeringést.
Holisztikus szemléletben: az egyént teljes egészként kezeli, nemcsak a fizikai állapotára fordít figyelmet. Elősegíti a vénás vér áramlását, növeli a hemoglobinszintet, pezsdíti a nyirokáramlást és nyújtja az ízületek kötőszöveti elemeit.

A csakrákra (testi energiaközpontokra) is jótékonyan hat. Rengeteg energiát szabadíthat fel, amelyet addig feszültség kötött le, átalakíthatja a rossz beidegződéseket. A kezelés tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, zsírtalanító, méregtelenítő, frissítő elemeket.

(Tekintettel arra, hogy a jelen masszázsok nem tartoznak az egészségügyi, gyógyászati modulokba, így betegség esetén, ajánlott és célszerű kikérni érintett kezelőorvosok véleményét.)

Ellenjavallat:

Rákos megbetegedések, láz, akkut állapotok, magas vérnyomás, csontritkulás esetén semmiképpen nem ajánlott a kezelés igénybevétele.

A kezelések személyre szabottak aszerint, hogy a vendég általános egészségi és fizikai állapota mit igényel.

A masszázs során különféle illatú, előre kiválasztható masszázskrémet vagy masszázsolajat használok aszerint, hogy ki, mivel érzi magát komfortosabban, ez az aromaterápia is nagyban segíti a feltöltődést.

Egy átlagos test masszázs  60-90 perc (lábak, karok, hát, vállak, nyak) illetve a külön hátmasszázs 30 percet vesz igénybe. A masszázs a test felületén, fehérneműben, természetes alapanyagú krémekkel vag olajokkal, meghatározott fogásokkal történik.
Csak az a testrész van szabadon ahol éppen a masszírozás folyik. A masszázs-szoba kialakítása lehetővé teszi, hogy zavartalan körülmények között átöltözhessen a kedves vendég, ráhangolódjon a masszázsra a hangulatos színekkel, kellemes, halk, relaxáló zenével még inkább teljesebb módon élhesse meg kikapcsolódását.

A kezelés alatt igény szerint beszélgethetünk, gyertya, füstölő segítheti a még jobb ellazulást egy teljesen intim komfortérzetet biztosító, külön zárt kis helyiségben.

ÁLTALÁNOS ÁRAK:

Mindennapi ülőmunkát végzőknek ajánlott:

- lazító hát és vállmasszázs (45 perc)                                        9.900 Ft / alkalom

A hétköznapokból való kikapcsolódásra vágyóknak ajánlott:

- wellness kényeztető masszázs olajokkal (60 perc)                 11.900 Ft / alkalom

Stresszoldásra ajánlott:
- teljes test energetizáló-relaxáló testmasszázs  (90 perc)      14.900 Ft/ alkalom

A stúdió masszázshelyisége, ahol a kezelések történnek:

-
 

 

 

 

 

 

 


Szeretettel várja tehát minden kedves korábbi és új vendégét a belvárosi, könnyen megközelíthető Napszikra Stúdióba JAKAB SZILVIA okleveles masszőr, életvezetési coach


tovább a LILA szoba és annak lila-galériájának fotóihoz...

Információ és időpontfoglalás: Lazító, frissítő, energetizáló MASSZÁZSOK....