Spirituális- és Életviteli tanácsadás

A STRESSZMENTES, BOLDOG ÉLETÉRT

pozitív gondolkodás, önismeret, önfejlesztési és életvezetési tanácsok, szelíd, öngyógyító módok támogatásas, hangrezgés általi harmonizálás

Célom, hogy munkám során minél komplexebb segítséget tudjak nyújtani klienseim számára, ezért igyekszem az általam tanult módszereket (spirituális- és életviteli tanácsadás, sorselemzés, asztrológia, numerológia, kineziológia, recall healing, jóga, meditáció, csakraharmonizálás, szín- és fényterápia, hangrezgés-terápia, narayana, önismereti- és személyiségfejlesztő technikák,  stb.) és természetesen saját tapasztalataimat is beépíteni a terápiákba. 

Ezek a holisztikus szemléletű módszerek segítenek visszaállítani a TEST-LÉLEK-SZELLEM harmóniáját. Amikor ez a három terület összhangban működik, akkor az ember egységben van Önmagával, ami hat a külvilágára, kisebb és tágabb környezetére, kihat a kapcsolódásaira , az élete minőségére is. 

Minden holisztikus (személyiségfejlesztő) módszer, szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozzák meg. Az általam használt módszerek nem csak az önbizalom, önfejlesztés lehetőségét és eszközeit adják a kliens kezébe, hanem feloldják a generációkon átívelő reakciómintázatokat, gátló szokásokat.

Feladatatom, hogy segítsem az embereket abban a folyamatban, hogy egyensúlyba tudják hozni önmagukat azért, hogy kiegyensúlyozott, harmonikus, vagyis egészséges életet élhessenek.

Szeretném kiemelni: az asztrológia és asztronómia világába Paksi Zoltán tanárom vezetett be, kinek örökké hálás leszek sokrétű, lelkesítő  és embert nevelő tudásának átadásáért. Dr.Gilbert Renaultnak pedig, hogy megismertetett a Ricall Healing módszerrel, és ezzel egy fantasztikus új lehetőséget adott a kezembe, amellyel rendkívül hatékony módon lehet segíteni az elakadt élethelyzetek rendezésében, betegségek mögött megbúó, lelki okok önvizsgálatában. Segítségével megérthetjük és feloldhatjuk azokat a visszatérő élethelyzeteket, melyeket hatalmas stresszként, érzelmi drámaként éltünk meg és biológiai konfliktust okoznak.

Ezen kívül még fontosnak tartom megemlíteni a Metafizikai Akadémián tanultakat amelyek megalapozták holisztikus szemléletmódomat, és hogy nagy figyelmet fordítsak a mélyben meghúzódó valódi okok feltárására, feloldására, mert tartós javulás, gyógyulás csak így érhető el.

Az Akadémián tanultak közül megemlítenék néhányat a teljesség igénye nélkül:

 • Tantológia
 • Metafizika
 • Extraszenzorika
 • Energialenyomatok vizsgálata
 • Extraszensz képességek kifejlesztése
 • Betegségek eredete, szimbolikája
 • Önismeret
 • Spirituális prevenvciós eljárások- és lelki gyakorlatok
 • Emberi játszmák taktikái
 • Kommunikáció és testbeszéd
 • Reinkarnáció,ok- okozat,karma elemzése
 • Narayana 
 • Meditációs, relaxációs technikák

Test - Lélek - Szellem Harmóniája = Egészség 

Érdemes  felkeresnie, ha  a  következő  felsorolás  bármelyikében  érintett és  készen áll  a  változásra:

o   negatív érzelmek, félelmek, szorongás, 

o   párkapcsolati nehézségek;

o   sikertelenségek okainak feltárása;

o   sérelmek feloldása, konfliktuskezelés;

o   energetikai blokkok oldása, a test öngyógyító folyamatainak támogatása

o   önismeret, önbizalomhiány

o   önmegvalósítás, személyiségfejlesztés, pozitív énkép kialakítása, kreatív energiák  felszabadítása;

o   tudatos élet, spirituális fejlődés, pozitív szemléletváltás;

o   test-lélek-szellem harmóniájának visszaállítása 

A kérdés mindig az, hogy valóban szeretne-e változtatni a jelenlegi helyzetén, és ezért tenni is kész? Ha igen, akkor várom szeretettel!

Konzultációra bejelentkezés:

Napszikra központ: info@napszikra.hu  Tel.: +36 30 260 2906

Információ és időpontfoglalás: Spirituális- és Életviteli tanácsadás