PÁLYAVÁLASZTÁSI- és KARRIER TANÁCSADÁS

A jó pályaindítás, a karriertervezés által, jelentősen lerövidíthetjük a későbbi céljainkhoz vezető utat, amely optimálisan, már tinédzser korban szükségessé válik.
A „majd lesz valahogy” vagylagosságát elkerülendő, érdemes egy már konkrét stratégiát felépíteni a vágyott cél eléréséhez, így ezt a már célzott tanácsadást ajánlom mindazoknak, akik még bizonytalanok útjuk mikéntjében, vagy már tudják, merre szeretnének haladni, de szükésgenek vélnek egy személyes, egyéni megerősítést a témában.

A karrier tanácsadás során, ha az érintett illető még nem tudja, merre hogyan induljon, egy interjú során feltárjuk, mik az erősségei, gyengeségei, összefoglaljuk az eddigi elért eredményeket, kudarcokat, optimális célokat tűzünk ki. Átnézzük az önéletrajzot, módósítunk rajta, ha szükséges, hogy reális és hiteles képet adjon valódi képességeiről.

A tanácsadásra elsőként azokat várom, akik munkahelyet váltanak, elbocsátották, stb. 
Amennyiben igény van rá pályaválasztáshoz iskolaválasztás előtt álló tinédzserek szülőkkel is jöhetnek. Ennek a tanácsadásnak a célja, eligazodni az útvesztőben.

Van, amikor az életünk úgy hozza, hogy munkahelyváltásra, pályamódosításra kényszerülünk. Ilyenkor automatikusan felmerül a kérdés, hogy az rendben, hogy itt tartok éppen, de vajon most merre tovább?  Tapasztalataim alapján a jól megírt önéletrajz, az elképzelések, célok meghatározása, pontosítása, megbeszélése, az interjúkra való felkészülés jóval nagyobb esélyt jelent az álláskeresés során. Mivel a felnőttképzés terén szereztem diplomámat és munkáltatói oldalon szereztem gyakorlatot HR-esként, számtalan álláskeresővel volt már módom találkozni, amely alkalmak segítettek annak ismeretében és mérlegelésében, hogy ki a sikeres pályázó, milyen a jól megírt önéletrajz, hogyan keressünk eredményesen jó állást.
Ezen a tanácsadáson a fenti kérdésekre együtt keressük meg a választ, hogy a legnagyszerűbb megoldás születhessen meg az azt igénylő számára.

Információ és időpontfoglalás: PÁLYAVÁLASZTÁSI- és KARRIER TANÁCSADÁS