ÉLETVEZETÉSI- és ÉLETMÓD TANÁCSADÁS (nem egészségügyi)

Mivel életünk folytonos változások és megújulások folyama, így gyakran kerülünk olyan helyzetbe, amikor önismeretünk, kapcsolataink, egészségünk fenntartásának, erőnléti, energetikai állapotának megtartása, önmagunk általi javítása érdekében, nekünk is  érdemes és szükséges irányt váltanunk, életmódunkon, életviteli alapjainkon változtatnunk.

Tudjuk, érezzük ezt a belső igényt, miként azt is, hogy szükség lenne mindehhez valamire, de nem mindig tudjuk, hogyan, min és miként lenne optimális változtatnunk?

Tapasztalataim szerint a tanácsadás, kiegészítve egy adott mentorálással, eredményessé lehetnek ennek elérésében, hiszen így, egy gyakorlott szakember segítsége mellett, biztonságosabb lesz az idő a változás követésére az új út első lépéseinek megtétele közben.

A mentorálás abban tér el a tanácsadástól, hogy miután feltárjuk közösen, mit kell változtatni az életmódon, arra egy tervet dolgozunk ki. Mint egy edző napokra lebontva, és az elért eredményeket mérjük, illetve módosítunk, változtatunk az irányon, ha kell. Kitűzünk egy 30 napos változtatási időszakot. Abban lebontjuk hétre és napokra a teendőket. Az ügyfél beszámol a fejlődésről, megnézzük, hogy mennyire lendíti előre a fejlődést a programunk. Végig követem a 30 nap alatt a fejlődését és a tapasztalatok alapján tervezünk tovább.

A konzultáció során azt térképezzük fel, min lehet, kell és érdemes változtatni, így ez inkább fizikai, testi (táplálkozás, mozgás beiktatása), szellemi szintű, hogy az igénylő mit és hogyan gondol a lehetőségeiről (Nem pszichológiai alapú elsősorban.)

A nem "egészségügyi" jellegű tanácsadás és tanácsadás mentorálás szolgáltatás előre történő bejelentkezés alapján vehető igénybe.

Információ és időpontfoglalás: ÉLETVEZETÉSI- és ÉLETMÓD TANÁCSADÁS (nem egészségügyi)