ASZTROLÓGIAI (önismereti) ELEMZÉSEK

Karma asztrológia:

A karmát sokan a „szemet szemért fogat fogért” elvével azonosítják, ezzel szemben inkább a „ki mint vet, úgy arat” filozófiája jellemzi. A karma törvénye nem jelent eleve elrendeltetést, hiszen az embernek lehetősége van befolyásolnia a sorsát. Minden pillanatban jövőnk magjait ültetjük el. Ilyen értelemben nem a tőlünk független sors, nem a véletlenek döntenek életünk felől, hanem minden esetben az ok-okozati összefüggések alapján mi magunk vagyunk felelősek minden tettünkért és annak minden következményéért, bármelyik életünkben is történt.

Összes előző éltünk tapasztalata és energiamintázata összegződik a horoszkópunkban. A legjelentősebb karma jelölők az asztrológiai képletben a felszálló és a leszálló Holdcsomópont. Minden embernek megvan a személyiségére szabott egyedi életfeladata. Erről ad felvilágosítást a horoszkópban a felszálló holdcsomópont jegy és házhelyzete, fényszögei és uralkodó bolygója. Éltünket a döntéseinkkel előidézett események és körülmények alakítják. Ha ezeket a döntéseket tudatosan hozzuk meg és nem ösztönösen reagálunk a berögzült mintáink alapján, hatalmas lépést tehetünk fejlődésünkben.

Életóra asztrológia:

Az életóra asztrológia, más néven Huber módszer Bruno és Louise Huber nevéhez fűződik, akik, több mint 40 éve hozták létre ezt a sajátos asztrológiai rendszert.

A születési (radix) horoszkópra úgy tekintenek, mint az élet órájára, ahol a születés pillanatában elindul a mutató és 72 év alatt járja be a horoszkóp 12 házát. Minden egyes házban 6 évig tartózkodik. Az életóra segítségével a személyiség fejlődése nyomon követhető a horoszkópban.

Ezzel az egyedülálló technikával megérthetjük és elemezhetjük a múlt történéseit, hogy tudatosan felkészülhessünk a jövőben ránk váró feladatokra.

Egészségügyi asztrológia:

A horoszkóp egészségügyi kiértékelésének célja nem a betegségek diagnosztizálása, sokkal inkább az, hogy betekintést kapjunk a fizikai, pszichés, lelki felépítésről, érzékeny pontokról, tápanyag hiányokról, regenerálódási képességről és betegség hajlamokról.

Ha ezeket megismerjük, sokat tehetünk azért, hogy megelőzzük a betegségek kialakulását!

Aktuális tranzitok (bolygómozgások) elemzésével nyomon követhető a már kialakult betegség lefolyása is.

Emellett hasznos eszköz lehet műtétek optimális idejének meghatározásához, amikor kevesebb komplikációra, vérzésre van esély.

 Az egészségügyi asztrológia nem diagnosztizál, erre csak orvos van feljogosítva!

Asztrológiai elemzés:15.000 Ft/ 1,5-2 óra

Diapozitív stressz-oldás: 7000 Ft/ 50 perc

Kineziológiai oldás: 12.000 Ft/ 1,5-2 óra

Szakember: Dr. KOVÁCS IMOLA

(A verbális konzultáció NEM tartozik az egészségügyi pszichoterápiák, pszichiátriai gyógykezelések modulrendszereibe.)

Információ és időpontfoglalás: ASZTROLÓGIAI (önismereti) ELEMZÉSEK