EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Kapcsolati, lelki vagy munkahelyi gondja van? Úgy érzi, hogy párja vagy családja nem érti meg? Nem tud valakit, vagy valamit elengedni az életéből?

Várom, ha bármi bántja és egy segítő szakemberrel megosztaná problémáját. Úgy gondolom, hogy egy olyan „tükör” lehetek a konzultációs folyamatban, aki hozzásegítheti, hogy meglássa Önmagát és a kérdéseire válaszait is, illetve tovább tudjon fejlődni önmaga megismerésében. 
A konzultációk során legfontosabbnak a hozzám forduló személy elfogadását és a vele való együttérzést tartom. Önben, és a kettőnk között kialakuló kapcsolat megerősítő erejében hiszek. A választott módszert másodlagosnak tekintem (kérdőívek, relaxáció, szerepjátékok, házi feladatok). 

Egyenrangú partnernek tekintem Önt, akit képesnek tartok arra, hogy a beszélgetések során, önmagára rálátva - maga oldja meg a problémáit. De az is lehetséges, hogy nem a problémát oldja meg, hanem önmagát oldja ki a problémából. Vagyis átalakítja, túllép - felülemelkedik rajta, és megtalálja helyét az eddigi életében. Ugyanis az ember sokkal több, mint problémák halmaza. Lehet, az feladatunk, hogy elfogadjuk önmagunkat és másképp lássuk a helyzetünket. 

Az alábbi problémák esetében fordulhat hozzám:

Alvászavar
Családon belüli erőszak
Dohányzásleszokás segítség
Életközepi válság
Életvezetési tanácsadás
Gyászfeldolgozáa
Indulatkezelési zavarok

Nemi-, szexuális identitás
Önismeret, önértékelés

Pár- és családkonzultáció
Párkapcsolati kérdések
Poszttraumatikus stressz szindróma
Stressz és stressz-kezelés
Szociális fóbia
Szorongás
Veszteségek feldolgozása (munkahely elvesztése, válás, kapcsolati válság, stb.)

Heti rendszerességgel, egy-egy alkalommal találkozunk 50 perces üléseken. (A konzultáció részvételi díja 8.000 Ft/alkalom).

(A verbális konzultációk NEM tartoznak az egészségügyi pszichoterápiák, pszichiátriai gyógykezelések modulrendszereibe.)

Információ és időpontfoglalás: EGYÉNI KONZULTÁCIÓ