ACCESS BARS Tanfolyam / SZERVEZÉS ALATT

Gyengéd érintés / testi-lelki-tudati oldások /
öröm és könnyedség:
ACCESS BARS kiscsoportos képzés


Kedves Érdeklődők! Tekintettel a vírusidőszakra, a foglalkozás időpontját felfüggesztettük addig, amíg a csoportos találkozók ismét normál rendben történhetnek.
Mindenki megértő türelmét köszönjük!
--------------------------

(Ha Ön is szeretné maga mögött tudni élete feszült állapotait, azok szorongató nyomásait, a gyakori stresszt...- és már inkább egy könnyed, örömteli életet élne, akkor szeretettel várjuk a Napszikra Stúdióba, egy fantasztikus

„BARS TANFOLYAM”-mal és az Access eszközeivelDe mitől is fantasztikus és mit nyújt egy Access Bars® tanfolyam?

Az Access Bars® egy olyan kezelés, ahol a fejen levő 32 pont gyengéd érintésével kioldódnak, feltisztulnak az agyban tárolt olyan nézőpontok (tévhitek / hitrendszerek, ítéletek, blokkoló gondolatok, tudattalan minták, bevésődések stb.), amiket hosszú évek alatt raktároztunk el, de amik nem támogatták a harmonikus életvitelt.

A tanfolyamon megtanuljuk, hol van ez a 32 pont (bar), gyakoroljuk a pontok megtalálását úgy, hogy a nap folyamán felváltva, alanyai és kezelői is vagyunk tanfolyami társunknak.

Az Access Bars® során a test megtanul el- és befogadni. A valódi befogadás az, amikor megengeded a testednek, hogy más választásokat és más lehetőségeket teremtsen, mint amiket ismer. Az Access Bars® hozzájárul ahhoz, hogy új lehetőségek jelenhessenek meg az élet bármely területén (pl.: kapcsolatok, önértékelés, testiség, anyagiak, kommunikáció, kreativitás, egészség, álmok stb.). Hatásának lényege, hogy amikor hajlandóak vagyunk tudatosabban funkcionálni, feltárulnak előttünk olyan rejtett lehetőségek, újabb választások is, amik mentális, testi- és lelki területeink öngyógyításait is aktiválják, támogatják.

Az Access Consiousness® eszközeit is megismerjük, benne 3 energetikai testkezelést és azokat is, amelyekkel előítéletek nélkül élhetünk. (Az ítélkezés-mentesség kétirányú lényege: - ha oldódik bennem a megítélés szemlélete, ezzel saját ön-elfogadásom és önértékelésem is nő, akkor már másokat is könnyebben tudok megérteni és elfogadni.)

Megtanuljuk, hogy fedezhetjük fel magunkban a tudást, a személyes tudatot, ami az életünk saját tudása. Az Access Consciousness® egyszerű eszközeivel bárki megtalálhatja ÖNMAGÁT, azt az ént, aki képes a VÁLTOZÁSRA.

Ön is szeretne élhetőbb változásokat az életében? - ha igen, akkor:

- mire van szüksége ahhoz, hogy már örömmel és könnyedén élhessen?
- mitől válna meg, mit engedne el szívesen?
- mi az a változás, ami önmaga lehetne?
- mi az, ami ÖNNEK működik?
- most mennyire van jelen a saját életében? Mennyire irányítója annak?
- mennyire áll készen a változásra?...
...hiszen a tanfolyamon megtanulunk számos olyan új módszer-eszközt, technikát használni, amik alkalmazásával komoly változások jöhetnek létre egy felszabadultabb életvitelért.

Mikre hat egy Access Bars® kezelés?
- csökkenti a stresszt
- nyugalmat, könnyedséget biztosít a testnek
- oldja a szorongást, félelmet
- nagyobb befogadás érhető el általa
- jó alvást, kipihent, energikus ébredést biztosít
- több teret nyit, lehetőséget teremt sokféle életterületen
- hiperaktív, figyelemzavaros egyéneknek is segít nyugalomban koncentrálni
- több minőségi élmény érhető el és élhető meg általa
- gyerekeknek vizsgák, dolgozatok, felelések előtt oldja a feszültséget
- várandósok lelki-fizikai terheit oldja

Nos? Végiggondolta?
Ön min szeretne leginkább változtatni, amihez pont egy "Bars kezelés"-t elsajátító tanfolyam lenne a megfelelő hozzájárulás?


A tanfolyamon mindenki két kezelést ad és kap. A képzés része egy módszerspecifikus videó-bemutató, ahol az Access Consciousness alapítói bemutatnak egy bars kezelést.
A tanfolyam résztvevői oklevelet kapnak, ezzel hivatalos Access Bars kezelővé válnak, ami azt is jelenti, hogy már önálló kezelőként, plusz bevételi forrásra tehet szert az, aki másoknál alkalmazza majd módszert. A tanfolyamhoz egy kézikönyv is jár, amiben a Bars kezelés és a pontok leírása mellett még sok hasznos információt, életjobbító eszközt talál a résztvevő.Befektetés saját és szerettei életébe:

Nemzetközi, egységes tanfolyami díj - 18 éves kortól - 65.000 Ft / fő / tanfolyam
- 10.000 Ft előleg átutalásával, amely természetesen a tanfolyami díj részét képezi.
(Ismétlőknek és 15-17 éveseknek 32.500 Ft / gyermekeknek 15 éves korig ingyenes, egy fizető felnőtt társaságában.)

NŐNAPI AJÁNDÉKNAK szánná a tanfolyamot? - ez is lehetséges, ebben az esetben egy részvételi kártyát állítunk ki a megajándékozott nevére (a képzési díj feltüntetése nélkül)

...és egy kis plusz: azon párban érkezők (családtagok, barátok, házasok stb.) számára, akik együttesen jelentkeznek a mostani képzésre, egy-egy kedvezményes, egyéni ACCESS TESTKEZELÉST biztosít a tanfolyamvezető, aminek részleteiről a telefonos bejelentkezés alkalmával ad pontosabb tájékoztatást.


Némi mérlegelési szempont
: - évente hányszor, hányféle és milyen értékű készítményt, kezelést, nyugtató és/vagy oldó megoldást finanszírozunk azért, hogy jól, vagy egyre jobban legyünk? Ezek közül hány az, amely mellékhatástól mentes és amit bárhol, bármikor, bárkinél azonnal alkalmazhatunk? (Szeretteink, családtagok, gyermekek számára is, az év bármely napján, amikor szükséges vagy időnk engedi?)


Időpontja és helyszíne:

2020. tavasz /szervezés alatt, a vírusidőszak után / egyik SZOMBAT 10-18 óra között,
kisebb szünetekkel
Napszikra Életvezetési Stúdió Budapest, VI. Bajnok u. 1. fsz.3. (kapucsengő 14-es)
A stúdióban van mód tea-kv fogyasztásra, de kérjük, ebédjéről mindenki maga gondoskodjon.

Egyéb feltételek: - nincsenek...- a tanfolyam nem igényel semmiféle előképzettséget, a szükséges eszközök adottak a stúdióban, váltóruházat nem szükséges


Jelentkezés telefonon vagy e-mailben:
Szalai Krisztián
Access Bars® Facilitátor
Access Facelift® kezelő, Access Testkezelő

Telefon: +36 70 381 8700
E-mail:
krisztian.szalai@gmail.com


Sajátélmények… (Access tanfolyamot végzettek véleményei a módszerről)

A csoportvezető néhány személyes tapasztalata:
- javult az önértékelésem / megszűntek a szorongásaim
- nőtt az önbizalmam / magamat is jobban tudom képviselni
- vállalkozni kezdtem újra, pedig egyszer már nem sikerült...
- megszabadultam blokkoló elképzelésektől a párkapcsolat területén is
- jóval rugalmasabban, megengedőbben állok az élet dolgaihoz
- évek óta fennálló konfliktus szűnt meg családtagommal szemben
- évekig fájt az egyik térdem. Kb. fél éve Access-eztem, amikor feltűnt, hogy a fájdalom elmúlt
- nem feszélyez, hogy másnak más megoldásai vannak azonos témákra

Bars kezelések utáni visszajelzések:

"A BARS kezelés egy olyan élethelyzetben talált meg, amikor több dolgot le kellett tennem és valami új irányba kellett elinduljak, mivel az eddig követett útjaim (párkapcsolat és munka terén) zsákutcák voltak. A kezelésre hívó szót hallottam és örülök, hogy eljöttem hozzád január végén. Pár nap alatt megváltozott a hozzáállásom saját magamhoz, a páromhoz, a világhoz. Az a harag, kritikus szemlélet, amivel a mindennapjaimat éltem, eltűnt, remélem örökre! A kezelés után órákon át furcsa volt a fejem, mintha kiürült volna mindazoktól a dolgoktól, amelyek kitöltötték a mindennapjaimat az elmúlt időszakban. Hálás vagyok a kezelésért, végre önmagam vagyok!"

"Ami egyből aznap történt, és meghökkentett, öt éves kislányom mondata: „Anya, annyira nyugis vagy ma.” Soha nem mondott ilyet azelőtt. A kezelésen nem éreztem semmi különöset, de azóta vannak tapasztalásaim. A felfázásom, amire korábban végigcsináltam két antibiotikum kúrát, úgy néz ki helyre jött. A hátfájásom rengeteget javult. Párkapcsolatban minőségi javulás állt be, bár utána voltunk egy wellness hétvégén is...
És még annyi, hogy szuper hangulatú volt a kezelés, és teljesen feltöltött energiával az alatta folytatott eszmecserénk is!"

"A Bars kezelés iránt az érdeklődésemet egy más nézőpont... több nézőpont ... a gondolkodásomban való változtatás lehetősége keltette fel. Az én agyacskám nem mindig látta meg a jót a rosszban... vagyis soha nem néztem semmi mögé .... milyen más dolog, amit ki tudok hozni egy problémából. [Ha ez a probléma lehetőség volna, minek a
lehetősége lenne?] A kezelés számomra nyugodtságot hozott.... magabiztosságot .... több nézőpontot .... önbizalmat is eredményezett... (bár ezen még dolgozni lehetne) .... apró léptekben .... de változás indult az életemben.... szinte minden olyan téren, ami nem volt megfelelő számomra."

"Már régóta figyelem-követem a lelki munkáidat. És tetszik. Ezért is mentem el hozzád Bars-ra. A kezelés megnyugtató, kellemes. Következményének tekintem, hogy az utána következő napokban indítottam el magamban (és kívül) határozott lépéseket, hogy 4-5 év egy helyben topogás, halogatás után következő szintre lépjek az életemben. Azoknak ajánlanám, akikről tudom, hogy szintén foglalkoznak a lelkükkel, és tennének is érte, hogy jobban legyenek..."

"Szívesen próbálok ki új dolgokat és nagyon fontosnak tartom az érintést. Krisztián egy ideje Barssal foglakozik és felajánlott nekem egy kezelést. Szívesen fogadtam, mert mindig olyan vidám és energikus és jó kedvű. Kezelés közben nagy nyugalmat és örömöt
éreztem. Utána ellazult voltam, összeszedett és tettre kész. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki kíváncsi, nyitott, rosszkedvű, szereti, ha fogdossák a fejét. Ez a kezelés felér egy jó pszichoterápiával."

"2X kezeltél, mindkétszer tevékenyebb lettem utána, nem tudom, mi a titkod.
"

"Már tudok nemet mondani - komoly előrelépés. A gyerek [anorexiás tünetek, hamis énkép, egyik szülő elvesztése utáni gyász] pedig hízásnak indult, bár kell a támogatás és a bíztatás, meg időnként a nyugtatás/vigasztalás, de elindultunk. Barst kb. hetente kap. Időnként sírós, időnként relax - örülök, hogy ennyivel hozzájárulhatok."


Videó : Mi is az az Access Bars®?