Érdekességek "SZÍNNEL-LÉLEKKEL"

Érdekes élmény-különlegesség
fénnyel-színnel és lélekkel...


Ha van a "SZÍN-TÉR" kifejezésnek helye, akkor ez az érdekes élmény, joggal viselheti ezt az elnevezést. Még a videón át is megtélhető, hogy mennyire élményszerű lehet, ha teljes testtel "benne vagyunk" egy festékes palettában, ha némileg "mi magunk vagyunk az ecset", hiszen a saját lépéseinkkel alakíthatjuk a színek és formák változatos átfolyásait a talpunk alatt.
(Ha valaki tud arról, hogy lenne ehhez hasonló lehetőség itthon is, megköszönjük, ha értesít róla. Addig is, marad a videó-élmény, amely így is eléggé külön- és leges "színnel-lélekkel" hangulat... :)

A videó forrása: https://vimeo.com/104787763

További "SZÍNNEL-LÉLEKKEL" lenyomatok folyamatosan frissülnek stúdiónk Facebook ÉLMÉNYSZIGETÉNEK több, mint 80 tematikus albumában, ahol a különféle fizikai, lelki- és szellemi benyomások, gondolatok, érzetek és színes élmények posztjai várják az érdeklődőket.


Többek között, itt található a 7 meghatározó energetikai színről is egy-egy külön album,   azok meghatározó jellegeinek kivonataként, hogy a természet adta rezgéseknek és személyes érzeteinknek alapján is, már tudatosan is, bátran töltekezzünk a színek adta tápláló élményekkel, akár " nap - mint NAP"

VÖRÖS - GYÖKÉR-csakra

NARANCS - SZAKRÁLIS-csakra

SÁRGA - NAPFONAT-csakra

ZÖLD - SZÍV-csakra

KÉK - TOROK-csakra

INDIGÓ - HARMADIKSZEM-csakra

IBOLYA - KORONA-csakra


(Kreatív foglalkozásokat tervező, vezető szakemberek figyelmébe ajánljuk stúdiónk 25 nm-es, egész évben, hétvégenként is üzemelő "ZÖLD" csoportszobáját, amely két db, egyenként 5-6 fős kinyitható asztallal, 12 db egyforma, kényelmes, kartámlás bőrszékkel, természetes fényű ablakokkal, álíltható világításokkal, flipchart táblával, egyéb segítő eszközökkel várja a programszervezőket és csoportjaikat.
A stúdió helyiségeinek általános, rövid videóbemutatója ITT található...