SZEMÉLYES AJÁNDÉKOK lehetnek:

Lepje meg szeretteit
személyes önismereti alkalmakkal -

mert egy ÜNNEPI ÉLMÉNY-AJÁNDÉK
örökre megmaradhat!

NUMEROLÓGIAI jellem- és karakterelemzés: - ismerje
meg önmaga személyes küldetését alaposabban, amely egy érdekes és hasznos is lehet, hiszen az, hogy mikor és miként, hova és hogy születtünk, nem a véletlen műve. Minden felnőtt korosztálynak ajánlott, hiszen ki ne szeretne többet megtudni arról, miért is jött a világra, mi lehet önnön útja, feladata életében, hogy mind eredményesebb, kiegyensúlyozottabb, így boldogabb lehessen.
(Az előre megadott adatok alapján, december 19-éig történő postázással.)
A személyes elemzés ára 5.500 Ft / fő

TAROT ÖNISMERETI TANÁCSADÁS: - ha úgy érzi, hogy közeli családtagja, kedvese, ismerőse, barátja útmutatásra vágyik jelen élethelyzeteiben, mert jelen helyzetét önmaga egyedül nem látja még át - legyen az kapcsolati, munkahelyi vagy egészségügyi téma -, de érdekelnék saját válaszai, akkor itt a lehetőség egy alaposabb áttekintésre.
A Tarot szimbólumelemző, önismereti útmutatása és életvezetési jellegei segítenek abban, hogy bárki tisztábban ráláthasson a lelkében, elméjében megbúvó saját kérdéseire és így, mielőbb megtalálhassa saját válaszait is.

Az 50 perces, egyéni foglalkozás díja: 7.500 Ft /fő/ alkalom

REIKI energetizáló KEZELÉS:
 - 3 alkalmas egyéni, személyre szabott vitalizáló csomag, amely olyan kezelési sor akár saját részre, akár ajándékba, amelynek 3 alkalma során, az univerzális lét tiszta energiáival töltekezhet fel. A módszer részleteiről a szakember profiljában olvashatók információk.

A 3 x 50 perces, egyéni foglalkozás díja: 13.500 Ft /fő/ 3 alkalom


"LIFE COACHING” életvezetési tanácsadás:


- ez egy olyan 3 alkalmas csomag, amely jó ajándék lehet ahhoz, hogy valaki elinduljon egy jelenében adott gond, elakadás, probléma megoldásának, már saját maga által is átlátható útján. Minőségi- és szép ajándék lehet, mert elesni emberi, lent maradni ördögi, de felkelni, isteni dolog!A 3 x 50 perces, egyéni foglalkozás díja: 19.900 Ft /fő/ 3 alkalom

Amennyiben a fenti ajánlatok bármelyikét értékmegjelölés nélküli AJÁNDÉKUTALVÁNYKÉNT kívánja adni valakinek, úgy az egy előre egyeztetett, ünnepi képeslap kíséretében kerül megküldésre vagy átadásra.

Érdeklődés és megrendelés: WEIDINGER Veronikától kérhető....