FÜGGŐSÉGEK FÜGGÉSÉBEN....

ÚJ CSOPORT SZERVEZŐDIK
SZENVEDÉLYBETEGEK HOZZÁTARTOZÓI
számára


Az első, INGYENES beszélgetés időpontja:
2016. MÁJUS 28. szombat 9-11 óráig

....- konzultációs kiscsoport (max. 12 fő) szerveződik olyan SZENVEDÉLYBETEGSÉGGEL ÉLŐK HOZZÁTARTOZÓK (érintett családtagok, társak) számára, akik úgy érzik, belefáradtak már a szenvedélybeteggel való együttélés viszontagságaiba, kezdenek kifogyni erejükből, azon eszközökből, amelyek megoldást adhatnának. Mivel egy függőségben élővel való együttlét egy olyan fényhiányos állapot, amikor nem látunk tisztán, mint amikor egy sötét folt eltakarja a napot és ez félelmet kelt a hozzátartozókban is, így hát a csoport segítséget kíván adni egy olyan továbblépéshez, ami könnyebbé teheti a viszontagságos kapcsolatokat.

A csoportot egy kötelezettség nélküli, ingyenes összejövetelen együtt alakítják ki a tagok, ahol beszélgetni fognak a szenvedélybetegség alapvető jellemzőiről, a hozzátartozói csoportfoglalkozások kereteiről, céljáról, lehetséges kimeneteléről.
Mivel az ember alapvető igénye, hogy egy megfagyott állapotból egy már élhető, derűs közegbe kerüljön, kérjük, fontolja meg ezt az lehetőséget, ha Ön vagy ismerettségi körében tud olyan személyről és annak hozzátartozóiról, ahol bármely szenvedélybetegség beárnyékolja az érintettek életét.

Az összejövetel időpontja: 2016. május 28. (szombat), 9-11 óráig.
Helyszín: Napszikra Ééletvezetési és Terápiás Stúdió
Bp. VI., Bajnok utca 1. (14-es kapucsengő)

A stúdió befogadóképességének limitáltsága miatt kérjük, részvételi szándékát feltétlenül ELŐRE jelezze telefonon a témavezetőnek az allábbi telefonszámán:
Dr.Gremsperger László +36 20/ 975-8703


Előzetes tájékozódás céljából, az érdeklődők szíves figyelméba ajánljuk a csoporvezető honlapján található írásokat, információkat.
Nem kell, hogy egyedül küzdjön meg ezzel a nehéz teherrel az, aki valóban mindenre elszánt, hogy segítséget keressen és kapjon is. Egyedül valószínűleg nem fog menni....- de aki végigjárta már a lefelé vezető lépcsőket, hiteles ismerője és tudója a felfelé útnak is. Merjen segítséget kérni és elfogadni...- önmagárét és szerettéért egyaránt!

Tovább a honlapra.... www.addiktolog.hu