MIT és MIÉRT ADJUNK ÁT?


Ezt a virtuális fénykapcsolatot nagy szeretettel küldjük mindazoknak, akiknek akár testi, szellemi vagy lelki téren, megerősítést adhat az, ha törődő fényt kapnak ajándékba...- ha másként nem, hát akkor itt és most, éppen így... :)

Mert ez is az a FÉNY, ami mindig attól növekszik, ha átadjuk valaki másnak, akinek éppen nagyobb szüksége lehet rá...- ez lehet egy JÓ SZÓ, egy megerősítés, egy bíztatás, egy elismerés, egy megtartó, pozitív méltatás stb. Mert a JÓ ÉRZÉS komoly IMMUNERŐSÍTŐ, szétárad belül IS, bármilyen forrásból is jöjjön a kellem.

Mert a FÉNY maga a DERŰ...- a sötétség pedig egy önmagában NEM LÉTEZŐ valami, csupán a FÉNY HIÁNYÁNAK állapota (ha elhúzunk egy sötétítőt, SOHA NEM a sötétség megy ki az ablakon, hanem a FÉNY JÖN BE!!! - mert az VALÓBAN ÁRADNI KÉPES, míg a sötét csak ennek a hiánya.) 

Így működik bármely BETEGSÉG állapota is, amikor testünk egy része FÉNY-HIÁNYOS, így azon a résen át (pl.sérült immunrendszer) jutnak be a károkozók. AZ EGÉSZ-ség, maga a TELJESség, a VÉD-ELEM burka, így ezt a TELJESSÉGET, mint EGÉSZ-séges állapotot szükséges minden módon helyreállítani, hogy a minket hordozó (test) is jól lehessen.

HA a SZELLEMÜNK (elménk tudata) ezt és így programozza, a LELKÜNK ezt elfogadja és HISZI is, a TESTÜNK ettől védetté válik.

A kártékony vírusok és ártó minőségek NEM szeretnek kiderülni (mint a hazaugságok és rejtett csalárdságok)-, a DERŰT NEM kedvelik (általában jobban szaporodnak a rejtett, sötét, nyirkos, életblokkoló helyeken).
SZELLŐZTESSÜK hát ÁT AZ ELMÉNKET és LELKÜNKET IS, hogy frissebb és derűsebb lehessen a jelenünk, ezzel a TESTÜNK IS több természetes védelmet fog kapni.

VAN MIT ÁTADNI...- de nem a gyengítő irányokat...-  EZT A BIZTOS LOGIKÁT, FÉNYLŐ HITET ÉS TÖRŐDŐ BÍZTATÁST inkább, mint a negatív pánikot, a tehetetlenség aggodalmát, a FÉL-ELEM megosztó gyengítését és az elbagatellizáló "ugyan már" és "kit érdekel" hárítását, hiszen VAN, amitől JOBBAN és JOBBÁ LEHETÜNK.

Mert A GONDOLAT IS TEREMTŐ ERŐTÉR...- a KIMONDOTT SZÓ IS, miként a mintaértékű TETTEINK is.

Nem véletlen az sem, hogy a FEL- és MEGVILÁGOSODÁS a VILÁG-VILÁGOSSÁGA, a TISZTA és LEPLEZETLEN, ÁRADÓ DERŰ a lét alapja, az ÉLET EREJE, a teremtett természet létenergiája. Mert enélkül NEM HAJT ki a MAG, NEM lehet energiánk, NEM LÁTJUK az utat...- szellemi és lelki fény nélkül pedig eltévedünk, elesünk és bajba jutunk. (pl. a tudat alatti mélyben, a sötétben őrzött blokkoló bevésődések és generációkon át görgetett szorongások is ilyen "elesetté" tesznek.)

De mint miden, ez IS A MI DÖNTÉSÜNK a szabad akarat választása szerint, hogy:
LEverten ELESÜNK vagy növekedve, akár az élet fája, FEL-DERÜLÜNK?


ADJUK HÁT TOVÁBB AZT, AMI MEGTARTÓ és ÉLTETŐ...- kívánjuk, hálánkban előre is megköszönve kérjük ezt és tegyünk is azért, hogy mások is tudjanak erről...- higgyük TELJES LÉTÜNKKEL, hogy így és ebben IS LEHET áldott része bárkinek "nap -  mit NAP" !

Pápai Ildikó

művészetterapeuta

(Mivel a honlapunkunkon megjelenő írások egyéni szellemi termékek, így azok szerzői jogvédleem alatt állnak. Ezért ezek részleges vagy teljes másodközlése bármilyen formában, kizárólag a stúdió hozzájárulásával és a pontos forráslink megadásával lehetséges. Köszönjük, ha Ön is így tartja tiszteletben az adott tartalmakat!)