Hamarosan induló KREATÍV programunk:

ZEN-RELAX ÖNISMERETI, KREATÍV
FOGLALKOZÁSOK FELNŐTTEKNEK

INDUL: 2018.04.13.17 óra
részletek lejjebb...

ZenRelax egymásra épülő. 3 alkalmas program 3 x 3 órában, 3 egymást követő szombat délután. Zentangle, Zendoodle, Zenmandala alap+haladó kreatív foglalkozás.Első alkalom: április 13. 17h - 20h - ig
Második alkalom április 20. 17h - 20h -ig
Harmadik alkalom április 27. 17h - 20h -ig

 Mi a kreativitás?

 
A kreativitás alkotóképességet, teremtőképességet jelent, amely során a különféle képességek szerveződése lehetővé teszi az elszigetelt tapasztalatok összekapcsolását, újszerű értelmezését és új formában történő megjelenését.
A zentangle egy olyan rajzolási stílus, ahol spontán és szabadon kifejezésre tud jutni a kreativitás. Mivel mindenkiben vannak kreatív energiák, amik szeretnének valamilyen formában megnyilvánulni. Ehhez nem kell sem kézügyesség, sem a klasszikus értelemben vett rajztehetségnek lenni. Egyszerűen csak a vágynak kell megszületnie  ahhoz, hogy az alkotáson keresztül megtapasztahassa önmagát, alkotóerejét, aminek következménye az úgy nevezett flow élmény. 
Mit szólna ahhoz, ha azt mondanám Ön is képes  efféle szépségek megalkotására? Ha jelentkezik,  és el jön  a programra, garantáltan sikerélménnyel fog távozni.


A tudatalattiban olyan képességek is tárolódnak, amelyekről úgy hisszük, hogy képtelen vagyunk rá. Az élet hozhat olyan helyzetbe amikor beigazolódik, hogy több tudás és képesség rejlik bennünk, mint amit eddig feltételeztünk. Amikor nem adunk teret a kételkedésnek, akkor felszínre kerülhet mindaz ami eddig a mélyben szunnyadt, és csak arra várt, hogy felszínre törhessen. A ZenRelax egy kíváló módszer arra, hogy minezt megtapasztalhassuk.

Mi a ZENTANGLE, és miért ZenRelax?

A zen jelentése: befelé fordulás, önmagunkba mélyedés. A tangle szó jelentése: összevisszaság, kuszaság. A zentangle egy nagyon egyszerű rajzolási stílus, mondhatnám irka-firka. A relaxáció pedig feszültségektől mentes állapotot jelent.

A kezdő foglalkozások során megismerkedünk az alaptechnikával, különböző motívumokkal. A haladó foglalkozásokon már bonyolultabb mintákat és a színek használatát, árnyékolást fogjuk megtanulni. Ez egy olyan különleges és fantasztikus módszer, mely nem csak kikapcsol, pihentet, oldja a stresszt, de feltölt, és előhozza szunnyadó kreativitásunkat is, miközben egy mélyebb tudatállapotba kerülünk. Ezt nevezik flow élménynek.Mikor érdemes erre a programra jelentkezni? 

- ha szeretne kicsit közelebb kerülni önmagához

- ha szeretne könnyen, gyorsan megtanulni egy stresszoldó technikát

- ha szeretné a benső, szunnyadó kreativitását kibontakoztatni

- ha szeretne  megismerni egy olyan rajzolási stílust/technikát, amit könnyedén el fog tudni sajátítani

- ha szeretne pihenni, feltöltődni, kiszakadni a hétköznapi rohanásából és eltölteni pár órát jó hangulatban, egy elfogadó-befogadó közegben.

Erre a programra bárki jöhet aki érzi magában az elhívást,
semmiféle rajztudást, nem igényel.  A teljes részéveti díj (anyagköltséggel és eszközhasználattal együtt ):
(3x8.000) azaz 24.000 Ft / 3 alkalom


Jelentkezési határidő: 04. 08.
Jelentkezés/regisztráció: szelidmegoldasok@gmail.com 30/750-9035
Helyszín:  Napszikra Stúdió / Bp. VI. Bajnok utca 1.

 A regisztráció véglegesítése a helyfoglaló befizetésével történik,
amely a részvételi díj 50 %-a.

A foglalkozássorozatot vezeti:
TAKÓ CSILLA
 spirituális és életmód tanácsadó
hangrezgés-terapeuta

A PROGRAM FACEBOOK eseménye ITT található...

 

A regisztráció véglegesítése helyfoglaló befizetésével történik, mely a részvételi díj 50 %-a.