Az árnyékból a fényre...


Paradigmaváltás...- élhető szemléletek ébredése...- az Élet szentségének tisztelete...- az emberiség kijózanodásának lehetősége: rajtunk múlik.
És mivel mi, akik hiszünk a változások, változtatások optimális lehetőségeiben elhivatottan valljuk, hogy a FÉNY felé növekszik az Élet. Ezért úgy éreztük, ezt a felhívást kötelességünk megosztani bárkivel, akivel csak lehet, mert ha minden úgy m egy tovább, ahogy eddig, a FÖLD bolygó igen gyorsan megszűnik otthonunkká lenni.
Azt, amit az árnyék, a bennünk élő önös és érézketlen, fényhiányos rész évezredek óta elpusztítani kész, amiért talán még most sem késő érdemben tenni. Szabad a választásunk, merre, miért és miként tovább?
Lesz-e utunk idén a hála, az ima, az empatikus minőségekkel az emberség felé haladni, vagy belemenetelünk a totális, visszafordíthatatlanul embertelen végbe?(A honlapunkon megjelenő írások, mint szellemi tulajdonok, amelyek kizárólag csak a szerzők előzetes engedélyével tehetők közzé bármely más online vagy egyéb fórumon, a pontos forrásmegjelölés feltüntetésével.)
Napszikra Stúdió Bp. 2010-2018 ©