SZEMÉLYES ÉLMÉNY-AJÁNDÉKOK:

KARÁCSONYRA IS AJÁNLJUK:

Az egészség a legnagyobb érték. Gondoljon szerettei, barátai, munkatársai, dolgozói egészségére és lepje meg őket egy kivételes ajándékkal!

Választhat:
1 alkalmas 8.000 Ft-os
2 alkalmas 16.000 Ft-os
3 alkalmas 24.000 Ft-os ajándékutalványok közül.

Az utalványok 2016.május 31-ig válthatóak be a fővárosi NAPSZIKRA Életvezetési és Terápiás Stúdióban. (Bp. VI. Bajnok u.1. a Kodály köröndnél) .

Az utalvány átvételéről és további részletekért, kérejük, keresse Takó Csillát a lelekportal@hotmail.com e-mail címen. Telefonon a +36-30/750-9035 számon érdeklődhetnek.

Mindenki szeretne kiegyensúlyozottan, egészségesen, boldogan, teljesebb életet élni, amelyben a munka a társas kapcsolatok és az önmegvalósítás örömet jelentenek.

Sokszor azonban az ember tévútra jut az élet több területén, bizonytalannak és tehetetlennek érzi magát. Lépni kellene, de a kétségek és a régi beidegződések akadályozzák. Ilyenkor szükség van egy kívülálló személy segítségére aki segít tisztán látni és megmutatja az utat. A holisztikus szemléletű módszerek egyszerre foglalkoznak a múlttal a jelennel és a jövővel, s az embert test-lélek-szellem egységében vizsgálja. Szemléletváltással kialakítjuk azokat a lépéseket melyek szükségesek ahhoz, hogy a kliens jobban megismerje önmagát és rátaláljon a saját útjára, azokra a lehetőségekre melyeket régóta keres. A személyes tanácsadás során lehetőség van a még testi tüneteket nem okozó blokkok energetikai oldására, és a már testi tünetként/betegségként jelentkező pszichoszomatikus vagyis lelki eredetű folyamatok feltárására, terápiás oldására.

Milyen esetekben ajánlott igénybe venni ezt a segítő, támogató szolgáltatást?

-párkapcsolati, munkahelyi konfliktusok, beilleszkedési problémák valós okainak feltárása, oldása, harmonizálása
-helyes életmód, mozgás, táplálkozás és gondolkodásmód kialakítása
-betegségek, traumák valós okainak feltárása, oldása
-személyiség fejlesztés, önismeret, pozitív énkép kialakítása, kreatív energiák felszabadítása
-negatív érzelmek (düh, harag, félelem, frusztráció, fóbiák, szorongás, gyász, kisebbrendűségi érzés, stb.) oldása
-energetikai kezelés, stresszoldás
-családi karma mintáinak felismerése, oldása
-életút átbeszélése, további pozitív célok kitűzése

TOVÁBBI ÉLMÉNY-AJÁNDÉKOK KARÁCSONYRA ITT és ITT is...