ISMERD MEG MAGAD!

IDENTITY
PSZICHOLÓGIAI-ÖNISMERETI JÁTÉK

2014.tavaszától -  pénteki napokon


A mai, rohanó világunkban nagyon kevés időt szánunk arra, hogy megálljunk egy pillanatra. Nagyon kevés időt szánunk arra, hogy befelé figyelve meghalljuk magunkban a Belső Bölcs hangját. Ahhoz, hogy lelkileg (és ezáltal fizikailag is) egészséges emberekké válhassunk, elengedhetetlen, hogy néha magunkba nézzünk. Meg kell értenünk saját vágyainkat, motivációnkat ahhoz, hogy helyt tudjunk állni a mindennapokban, hogy kellő módon tudjuk képviselni és érvényesíteni önmagunkat, a szándékainkat. Meg kell tanulnunk szeretni magunkat ahhoz, hogy mások által szerethetővé váljunk. Ha nem vagyok jóban önmagammal, hogyan várhatom el másoktól azt a figyelmet, odafigyelést és szeretetet, amit képtelen vagyok megadni saját magamnak? Önelfogadás, önszeretet nélkül hogyan is lehetnék képes másokra őszintén figyelni, őket elfogadni, szeretni?

ISMERD MEG MAGAD a játék örömén keresztül

Az IDENTITY egy társasjáték, ami fejleszti az önismereted és erősíti az önbizalmad. Megtanít odafigyelni másokra, hozzásegít, hogy bensőségesebb viszonyokat alakíthass ki, segít az elfogadásban, és a másokkal való kapcsolatteremtésben. Játék közben felfedezhetsz új örömöket, és iránymutatást kaphatsz ahhoz, hogyan vedd kezedbe saját sorsod irányítását, hogyan valósítsd meg a vágyaid. A háttérmagyarázatok bővítik a pszichológiai tudásodat, a kommunikációs szabályok fejlesztik érzelmi intelligenciád. A játék hozzásegít, hogy képes legyél akár idegenek előtt is megnyílni, hogy kimondj olyan dolgokat is, amit a hétköznapi életben elrejtesz mások elől.

Mindezt egy szeretetteljes, elfogadó környezetben élheted meg, ahol megoszthatod másokkal a játék közben felmerülő gondolataidat, érzéseidet, és én, a játék koordinátoraként segítek Neked megérteni, feldolgozni és a magad hasznára fordítani a tapasztalásaid, megteremteni benned a békét, a harmóniát, hogy minden egyes együtt töltött alkalom után feltöltődve, felszabadulva, életed egy-egy puzzle darabkáját helyére illesztve indulhass útnak.

A csoportok nyitottak, egyszerre min.4 max. 6 fővel kerülnek megtartásra.

Időpont: 

Péntekenként 18-tól 20 óráig (előzetes bejelentkezés szükséges!)

Helyszín: 

Napszikra Terápiás Stúdió   1063 Budapest, Bajnok utca 1. fsz.3.

A foglalkozás díja: alkalmanként 2.500 Ft /Fő 

Vezeti: Pálvölgyi Krisztina