Weidinger Veronika

Párkapcsolati coach, házassági tanácsadó

Életvezetési tanácsadó
"Face to face" tréner
Numoerológiai (önismereti) tanácsadó
Bach-virágterápia konzultáns
Reiki-tanfolyamvezető
Tarot (önismereti) tanácsadó

A 2017-es VEGETÁRIÁNUS Fesztivál egyik ingyenes műhelyporgramjának vezetője...

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden az.”  Albert Einstein

Üdvözlöm kedves Látogató!

Magamról:
- azt, hogy empatikus vagyok, egész kora gyerekkorom óta tudom. Arra azonban, hogy hivatásommá is emelhetném, sokáig nem jöttem rá. Még akkor sem, amikor teljesen más szakmákban munkálkodva, hozzám jöttek beszélgetni, tanácsot kérni. Egy betegségnek köszönhetően önbizalmam nem volt túl erős, így ennek következtében, jó néhány élethelyzet kínálta számomra a fejlődést, önmagam meghaladását. Sok-sok kudarcként megélt esemény ébresztett rá arra, hogy ki is vagyok, mit szeretnék magammal kezdeni, és hogy az itt eltöltött időmet boldogságban és harmóniában is tölthetem. Mivel  átéltem az önbizalomhiány minden fokozatát, szívesen segítek mindazoknak, akik hasonló gondokkal küzdenek, de természetesen bármely más élethelyzetben lévő számára is szívesen segítek megtalálni a legoptimálisabb életutat. A számmisztika megmutatta nekem, amit már tudat alatt rég sejtettem, hogy mi is az életfeladatom:
„Az a feladatod, hogy segítője, támogatója, vigasztalója, tanácsadója legyél a hozzád forduló testben és lélekben megtört embereknek. Fontos, hogy állandóan gyarapítsd gyakorlati tudásod, szellemi bölcsességed”.
Ennek a feladatnak szeretnék megfelelni, amikor segítségre lehetek másoknak tanult módszereimmel, amelyeket folyamatosan bővítek és persze, amiket folyamatosan alkalmazok magamon is.

Szakmai bemutatkozás: 

Elérhetőség:

kizárólag SMS küldésére: +36-20 / 8212-496

info@ronikulcsa.hu              vagy          vera.weidinger@gmail.com

Honlap: http://www.ronikulcsa.hu