STÍLUS- és SZÍNTANÁCSADÁS / Stílustréning / Stílusterápia

KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKOT VÁLASZTANA FELNŐTT SZERETTÉNEK?

Legyen az illető fiatal vagy idős, férfi vagy nő, mindenkinek örömteli lehet
az alábbi, különféle modulokból választható STÍLUSHARMONIZÁLÓ egyéni 3 órás fogalkozás, a következők szerint:

A/.- egyéni STÍLUSKALIBRÁLÁS vagy
B/. - egyéni SZÍNKALIBRÁLÁS vagy
C/. - egyéni FAZONKALIBRÁLÁS vagy
D./- egyéni GARDRÓB-SZEMLE és/vagy közös ÖLTÖZET-vásárlás
(a modulok részletes leírásai lejjebb olvashatók)


A FENTI STÍLUSHARMONIZÁLÓ MODULOK MINDEGYIKE
egy-egy külön, személyes, egyéni, 3 órás foglalkozás, amelyek ára most egységesen:
20.000 Ft/ modul.
(Több alkalom együttes megrendelése eseté, 5-10-15%-os kedvezménnyel is.)

Amennyibena foglalkozást meglepetésként szánja ünnepi ajándékként,
úgy az alábbi minta-utalvány/kártya formájában is kérheti azt. Átadása: vagy egy előre egyeztetett, személyes átvétellel a Napszikra stúdióban, vagy előre utalást követően, legkésőbb december 17-én postára adjuk azt a kért névre/címre.
Az akciós ünnepi ajándékkártya 2019. I.név végéig használható fel.
További információk a részletekről: PÁPAI ILDIKÓ stílustréner
Tel.: +36 30 260 2906***

„Az ember nem más, mint testbe öltözött lélek.” (Joubert)


Ön mit gondol erről?

Igaz lehet, hogy a testünk egyben a lelkünk ruhája?
Ha elfogadjuk ezt így, akkor külső megjelensünk, már önmagában sokat elárulhat viselőjéről...- és ha tovább megyünk? Akkor a magunk választotta, már testünket is borító napi viseletünk, akár egy hagymahéj, bár fedi, de a belső, lelki valónkat is képviseli majd?

Igen, ez így is van, már, ha a külső rétegünk, rendre azonos önmagunkkal...- de hányan állnak reggelente úgy a szekrény előtt, hogy a lelküket kívánják felöltöztetni, a napi terhelések szerint energetizálni, az intuitív kis belső hang alapján kényeztetni?

Ezen elmélet mentén figyelt fel stúdiónk az egyéb kreatív, visszaható önismereti módok között erre a mindennapi, mindenkit érintő, mégis egyéni ÖN-KIFEJEZÉSI, ÖN-KÉP-ALKOTÓI, ÖNKÉP-VISELETI terület fontosságára,  amely láthatósága révén, aktuális ki- és mibenlétünk lenyomataként is üzen. Már, ha az tényleg sajátunk, és nem valaki másé..- és így, ha valóban mi "alkottuk" meg, már tudatosan, lehet-e kérdés, hogy a lelkünk irányába, befelé is hatni fog majd egész nap? Igen, ahonnan ered, oda vissza is áramlik...

Így van ez, hiszen STÍLUSUNK látható, hallható és érzékelhető módjaival számos olyan non-verbális jelet hordozunk, amelyek szavak nélkül is elég "beszédesek", így ha akarjuk, ha nem, mások felé, kifelé, bizony sorra rólunk közvetítenek üzeneteket. Ilyenek pl. a testbeszéd elemei, a testtartás, mozdulat, gesztus, mimika, hanghordozás, hangszín, hengsúly, de akár a szöveghasználat is, amelyek saját habitusunk, karakterünk napi lenyomatai. De a tárház ezzel még nem ért véget, mert egy választott viselet, szín, forma, fazon, tónus, textúra, kiegészítő vagy épp  illat stb. is, mind bennünket kifejező jellegeink, amiket mi hozunk létre, mi alkotunk meg, nap, mint nap...
Tehát stíluselemeink is mind „árulkodó”, üzenő jelek rólunk, tőlünk – másoknak, de egyben önmagunknak is arról, miként is vagyunk jelen, milyen JEL (jelzés) mentén áramlunk éppen életünkben... Ezért lehet veszélyes a mérlegelés nélküli divatkövetés saját készletismeret nélkül, mert hiába egy idei szín és formatrend, ha sem a habitusunk, sem a színeink, sem az alkatunk nem harmonizál azzal.

Nos? Szeretné végre a SAJÁT és EGYEDI elemeit megismerni? Ha Ön is keresi még olykor válaszait, hogy mit miért tesz, választ, gondol, érez, vagy kerül, az alábbi kérdések mentén felfedezheti, hol nem tiszta még egészen, a „miért van az, hogy…” tükörképe. Ha bármely kérdésnél megtorpan a válaszadásban, Önnek is sokat segíthet egy ÖN-KÉP erősítő, ÖN-KÉP-VISELETI egyéni konzultáció.

  • - Mi zavar magamban és mi másokban? Mit nem fogadok még el és vajon miért nem? Mi lehet ennek a valódi  oka?
  • - Miért nem ismerem és élem meg midig azt, aki eredendően vagyok? Ismerem és vállalom-e fellépési, viselkedési vagy épp viseleti kellemeimet? Miért érzem úgy, hogy mindig más a különb?
  • - Én miért nem tudom előnyös adottságaimat jól hangsúlyozni? 
    Mik a velem harmonizáló színek, formák, textúrák, viseletek?
  • - Miként lehet divat-másolás helyett, egyéni megjelenési stílusom?
    Jól ismerem már a saját ritmusom, habitusom és alkatom?
  • - Milyen színkarakterbe tartozom? Tudom-e, hogy mi az évszakelméleti, fazon-optikai stílusalapom? Ismerem a sok/kevés, erős/gyenge arányok harmóniáit?
  • - Mennyire élem meg tudatos ÉLményként pozitív, energetizáló kellemeimet?  És mik is ezek? Milyen őselemekből vagyok gyúrva? 

Tehát, a "TÜKRÖM, TÜKRÖM, MONDD MEG NÉKEM.." -  ki lakik bennem, a lelkemben mélyen? - elvén, a fenti témákhoz kapcsolt elakadások oldását, érzetek mibenlétét önkifejezéseink, vagyis fizikai és lelki megnyilvánulásaink nyomán is felderíthetjük.

Bár a válaszok végül a kérdezőben születnek meg, de trénerként ott állok a stíluselemek, analógiák, archetípusok, szín- és természeti törvények mellett, személyes segítőként, hogy ki-ki építő feleleteit a legpontosabban megtalálálja.

A férfi/női, egyéni vagy párok számára rendelt ÖNKÉP-ÉPÍTŐ, SZÍN-és STÍLUSHARMONIZÁLÓ, egymásra épülő konzultációk, A/B/C/D alapmodulonként, sorra 3 órában zajlanak, amelyek igény szerint, külön-külön is rendelhetők.

A.modul / STÍLUSMEGHATÁROZÁS-stíluskalibrálás: az adott személyiség temperamentumának, megjelenési - és fellépési ritmusának, alapkarakterének, alaktípusának
vagyis alapvedtő stíluselemeinek  meghatározása.
(Harmónia-alap jellegek tesztelése: fellépés- és kommunikációs dinamika, megjelenés-üzenet, alkat-kalibrálás, testbeszéd-elemzés és korrekció)
Részvételi díja: 24.000 Ft / fő /3 óra 
B.modul / SZÍNKARAKTER MEGHATÁROZÁS - színkalibrálás: a személy évszakelmélet szerinti színalapjainak tesztelése, a személyiséggel és az alapszínkarakterrel harmonizáló textúrák jellegeinek meghatározása teszteléssel (az energetizáló, már saját színkészlet szerinti alapok bekalibrálása az egyén született színkészlete és habitusa szerint.)
Részvételi díja: 24.000 Ft /fő
/ 3 óra

   
C.modul / STÍLUSELEMEK ÖSSZEÁLLÍTÁSA-fazonkalibrálás: a viseleti, megjelenési, fellépési, kommunikálási összkép arányainak meghatározása.
A már személyes alapok (testbeszéd /szín /fazon/
textúra) együttes kölcsönhatásainak kalibrálása, optikai, megjelenési optimalizálás, a harmonizáló kiegészítők alkalmazásai, frizura/smink tanácsadás. (Vezetett öltözetpróba a stúdióban lévő alapkészletből, igény szerinti vásárlási lehetőséggel.)
Részvételi díja: 24.000 Ft/ fő / 3 óra


 
 D.modul / STÍLUS-COACHING
- öltözetszemle és/vagy vásárlás:
tanácsadói kísérettel vagy egy próbavásárlás  vagy ruhat ár-tesztelés: személyes, közös gyakorlat, már az egyén választásainak kontrollálásával, amelyben a tré ner végigkíséri a személy önálló vásárlási döntéseit. Ruhatár tesztelésnél: a meglévő viselet-készlet közös átválogatása az igénylő helyszínválasztása szerint. (Otthoni vagy behozott készlet-tesztelés, vagy a stúdió alapkészletéből való válogatás vezetett segtítséggel.
Részvételi díja: 24.000 Ft/ fő / 3 óra  


IDŐPONTOK:
   
A fenti egyéni, önkép- szín-és stílustanácsadás konzultációk optimálisan természetes nappali fénynél zajlanak, amelyekre hétvégén is van mód, mindig előre egyeztetett időpontokban. 

KEDVEZMÉNYEK:

KARÁCSONYI megrendelésnél:

- 2 modul együttes rendelésekor - 10% (össz: 36.000 Ft)
- 3 modul együttes rendelésekor - 15% (össz: 51.000 Ft)

- 4 modul együttes rendelésekor - 20% (össz: 64.000 Ft)


Egyéb esetekben, normál alapárakon:
- 2 modul együttes rendelésekor - 10% (össz: 43.200 Ft)
- 3 modul együttes rendelésekor - 15% (össz: 61.200 Ft)
- 4 modul együttes rendelésekor - 20% (össz: 76.800 Ft)

Valamint: - diákoknak, nyugdíjasoknak, kismamáknak, gyermeket egyedül nevelőknek, fogyatékkal élőknek - 10% minden egyéni foglalkozás árából.

***
ELŐTTE...                                                  
               ...UTÁNA

  

Az egymásra épülő, több alkalmas tanácsadás igénylésekor, javasolt az egymást követő hetekben, heti egy-egy alkalom ütemezése.
(További képek, az alsó "Csatolmányok" referenciákban találhatók.)
Az alábbi ELŐTTE-UTÁNA fotók, pár nap különbséggel készültek.

 ***

Pároknak pl. esküvői, alkalmi megjelenési stílus- és színtanácsadás, egymással is harmonizáló jellegek bekalibrálásával:
18.000 Ft/ óra / pár

ELŐTTE-UTÁNA képek különféle korosztályok, stílusok és színkarakterek szerint...

  
STÍLUSTERÁPIA

 
- önismereti alapokon, a személyiség aktuális lelki, mentális elakadását (önértékelési zavar, párkapcsolati nehézség, női/férfi identitás-blokk, konfliktuskezelési, önérvényesítési, elhelyezkedési, kommunikációs, testképzavaros stb. területeken keletkező) egyéni, a problémák okát célzó, döntően szimbólum- és művészetterápia eszközöket alkalmazó tanácsadói folyamat.
Ez a fenti, tréning jellegű modulokat részben integrálja, de ami már egy mélyebb személyiségelemzést igénylő, terápiás hatású jelleg is egyben.
Részvételi díja: 8.000 Ft/ óra 
  részletek
 

2011.
ŐSZ VIVA TV  / VIVA-trend / A színterápia alapjai


2012 JANUÁR: Milyen színeket viselhetünk sikeresen?

RTL-KLUB / "Csak csajok"
adása

2012 JÚNIUS: A SZÍNTEPIÁRÓL... / TV2 MOKKA

2013.MÁRCIUS VAM DESIGN / Garderobe NŐNAPI Tanácsadás

2013. ÁPRILIS / AZ ELŐNYTELEN SZÍNEK..- RTL KLUB 8:08 c.
reggeli műsorban -
részletek lejjebb...http://www.napszikra.hu/akt/pi/szintanacsadas-elonytelen-szinek

...az előnytelen színekről általában, a teljesség igénye nélkül, vagyis pár gondolat, amit pár perc épp engedhetett. Némi pontatlan feliratozással, mert a mélybarna bár tény, nem fiatalít senkit, mégsem totál mumus, csak annak, aki pl. egy világos és inkább hűvösebb színkarakterbe tartozik. És persze ekkor is arcközelben, nagy felületen hat előnytelenül, egyébként nagyon is szerethető (leginkább az ŐSZ színkarakterek számára), ugyanúgy, mint a többi szín, mert mind a spektrum részei, és így, a teljesség jegyében, ez jó nekünk. De az arányokra, fazonokra és az alkalmakra tényleg érdemes ügyelnünk... (Pl. az adásban is kétségessé vált középmély királykék esetében is, aminél szintén az arányok optimális egyensúlya adhat harmóniát annak, akinek ez saját tónusa.
De nincs ez mindig így, még sztárok esetében sem...- így nézzünk alább pár kerülendő választást!(Szerencsére, ezek sorra levethetők, nem úgy, mint a balul sikerült plasztikák és filctoll-rajzos, természetellenes szemöldöktetoválások... )


Az arcközeli FEKETE és SÖTÉTKÉK erősen fényelnyelő hatású, így ez leginkább csak a sötétebb alapokkal bíró TÉL színkarakterű személyeknek lehet optimális,
de a VILÁGOS TAVASZ, a NYÁR és a MELEG ŐSZ ezekben eltűnik, lefagy, így egy fáradt, betenek ható kisugárzást erősít.

CsatolmányMéret
"AMINT KINT úgy BENT?" Képes referencia-beszámoló.pdf554.6 KB
"SZÍNPÁROK hatásai..."- olvasói levél...78 KB
"IDEGESÍTŐ SZÍNEK?" - olvasói levél...468 KB
"FEKETE ŐRÜLET" - olvasói levél...425.5 KB
"A TAVASZ GYERMEKEI I." - harmónia-elemzés1.74 MB
"A TAVASZ GYERMEKEI II." - harmónia-elemzés723.5 KB
"A TAVASZ GYERMEKEI III." - harmónia-elemzés1.17 MB

Információ és időpontfoglalás: STÍLUS- és SZÍNTANÁCSADÁS / Stílustréning / Stílusterápia