Ferencz Veronika

Pszichológus
Köszöntöm az Érdeklődőt!

Pszichológus diplomámat 2009-ben szereztem, idősebb és fiatalabb felnőttekkel dolgozom azóta is, változatos területeken.  Gondolkodásomat a rendszerszemlélet határozza meg, eszerint az egyént mindig a környezete részeként kell értelmezni, akinek segíteni is eszerint lehet igazán.
 
Erőteljesen hatott rám az egzisztencialista terápia, ami a létezés alapkérdéseivel (magány, veszteségek, szabadság és felelősség) dolgozik, valamint a humanisztikus módszer, ami az empátiára és az ítéletmentességre épül.
Meseter
ápiával és pszichodrámával is foglalkozom.
Tapasztalatom szerint sokszor kerülünk olyan helyzetbe, ahol szembesülünk a döntéshozás és felelősségvállalás kérdésével, ahol saját szabadságunk és vágyaink összeütköznek belső korlátainkkal, valamint a környezet adta lehetőségekkel és elvárásokkal.
Ennek megoldása, egyéni válaszaink megtalálása egész életünket végigkíséri, újra és újra ki kell alakítanunk az önmegvalósítás-önkiteljesítés és az alkalmazkodás érzékeny egyensúlyát, hiszen magunk és a minket körülvevő világ is folyamatosan változik. Ebben az út- és helykeresésben szeretnék kísérője lenni azoknak, akik hozzám fordulnak. 
 
Szakmai bemutatkozás: 
Elérhetőségeim:
Ferencz Veronika
+36 30 660 2798
veronikaferencz@yahoo.co.uk