Energetizáló MASSZÁZS (nem egészségügyi)

Energetizáló masszázs  a mindennapi stressz oldására, a jobb közérzetért

A masszázs elsősorban azoknak szól, akik relaxálni és energiával szeretnének feltöltődni. Minden izmot átmozgató finom érintésekkel, a mindennapi stressz, felhalmozódott feszültségek oldására kerül sor. Emiatt is sokszor érezhetjük, hogy a vállon, háton, ahol keményen „be tud állni” az izom és kellemetlen fájást okoz, jó lenne egy kis lazító masszírozás.

Az energetizáló masszázs módszere hidat alkot a test és a tudat kommunikációjában. Mentális szinten is hatást gyakorol ránk, például a tudatunkban, vagy az az alatt megbúvó, így előidézett betegségek gyógyulási, vagyis öngyógyító folyamatait képes támogatni, elindítani.

Rendszeres masszázs mellett izmaink megőrzik optimális rugalmasságukat, kondíciójukat, csontozatunk erős, ellenálló marad. Beindítja a nyirokkeringést és normalizálja a vérkeringést.
Holisztikus szemlélettel, az egyént teljes egészként kezeli, nemcsak a fizikai állapotára fordít figyelmet. Elősegíti a vénás vér áramlását, növeli a hemoglobinszintet, pezsdíti a nyirokáramlást és nyújtja az ízületek kötőszöveti elemeit.

A csakrákra (testi energiaközpontok) is jótékonyan hat. Rengeteg energiát szabadíthat fel, amelyet addig feszültség kötött le, átalakíthatja a rossz beidegződéseket. A kezelés tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, zsírtalanító, méregtelenítő, frissítő elemet.

(Tekintettel arra, hogy a jelen masszázsok nem tartoznak az egészségügyi, gyógyászati modulokba, így betegség esetén, ajánlott és célszerű kikérni érintett kezelőorvosok véleményét.)

Ellenjavallat:

Rákos megbetegedések, láz, akkut állapotok, magas vérnyomás, csontritkulás esetén semmiképpen nem ajánlott a kezelés igénybevétele.

Ez a kezelés személyre szabott. A vendég általános egészségi és fizikai állapotához alakítom a masszázst.

A masszázs során masszázskrémet, masszázsolajat használok. Az aromaterápia részeként, lehet választani az illatok közül a jobb ellazulásért.

Egy átlagos test masszázs  60-90 perc (lábak, karok, hát, vállak, nyak) ill. a hát masszázs 30 percet vesz igénybe. A masszázs a test felületén, fehérneműben, természetes alapanyagú olajokkal vagy krémekkel, meghatározott fogásokkal történik. Csak az a testrész van szabadon ahol épp masszírozás folyik. A masszázs-szoba kialakítása lehetővé teszi, hogy zavartalan körülmények között átöltözhessen a kedves vendég, ráhangolódjon a masszázsra a hangulatos színekkel, kellemes, halk, relaxáló zenével.

A kezelés alatt igény szerint beszélgethetünk, gyertya, füstölő segítheti a még jobb ellazulást egy teljesen intim komfortérzetet biztosító, külön zárt kis helyiségben.

A 2016-os, bevezető szakaszban, vagyis év végéig, az első masszázs árából minden kedves vendég 20 % kedvezményt kap.

Árak:

Teljes  testmasszázs:  (120-180 perc)

9 900 Ft

Lazító Hát és vállmasszázs (60 perc)

6 000 Ft

Lazító hát és vállmasszázs  (30 perc)

4 000 Ft

Kéz és karmasszázs   (30 perc)

4 000 Ft

Láb és talpmasszázs  (30 perc)

4 000 Ft

 
- tovább a LILA szoba és annak lila-galériájának fotóihoz...

Információ és időpontfoglalás: Energetizáló MASSZÁZS (nem egészségügyi)